Monday, October 8, 2012

‘Nabi Tak Maafkan Musuh Hingga Akhir Hayat’ – Abby Abadi





Kenyataaan Abby Abadi di Twitter sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila tweet terbarunya bercakap soal Nabi Muhammad SAW. Jom kita lihat apa yang Abby Abadi tweet mengenai Nabi.
“Ada musuh yang sampai nabi tak maafkan sampai ke akhir hayat. Macam tu aman ke?”
Kenyataan ini telah di petik dan mula tersebar menerusi laman web. Apa sebenarnya yang Abby maksudkan tidak dapat di pastikan lagi.

Mungkin Abby akan menjelaskan maksud yang tertulis dalam akaun twitternya itu kemudian nanti.

sumber : klik sini

2 comments:

  1. Abby kalau nak jadi teko kena tunggu air di isi sampai penuh baru boleh tuang ke cawan cawan.

    Janganlah cawan nak jadi teko. Nak isi semua cawan cawan yang lain. Awak juga yang kosong.

    Baru semalam masuk Islam dah kecoh kecoh. Konon dapat petunjuk. Berapa ramai orang malah berjuta tak perlu insaf dan dapat petunjuk begini. Mereka tetap dengan Islam dari rahim sampai ajal menanti. Itu lagi orang Islam yang lebih baik dari Abby.

    Tau lah artis banyak dosa tapi diam diam lah.

    ReplyDelete
  2. meroyan sunguh c abby ni...blaja agama kt mana dia ni sampai jauh dh terpesong,naujubillah... taubat nasuha lh abby oiiiiiiiiii

    ReplyDelete

Blog Archive

There was an error in this gadget

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts