Siaplah rumah menjelang raya ini....

Rumah 3 tingkat sudah hampir setahun dalam pembinaan , bila petang aku free aku pergilah tenguk rumah ini.Ini pemandangan dari luar, Ground floor ruang tamu , tingkat atas bilik kelamin dan tingkat tiga bilik kanak kanak lelaki. under ground bilik berkarya atau tempat membuat kerja di rumah.

di dirikan di kawasan corner lot rumah teres,

Tangga ke bilik bawah tanah bilik berkarya atau bekerja di rumah.

Ruang tamu.

Tangga naik ke tingkat satu, Pekerja Indon masih menyiapkan rumah ini.


surau.








Bila aku tanya kepada pekerja Indon itu bila agaknya boleh siap rumah ini, katanya , bang raya ini , boleh di gunakan. aku tanya mana pergi tuan rumah ini, kawan aku si Dino, kata Indon itu , baru saja keluar . beli barang. Oh sampaikan salam akau pada nya , aku pun beredar, bukan rumah aku lah.................aku hanya suka tenguk seni yang halus dan design yang unik rumah ini , Hampir satu juta dah dia gunakan duit untuk bina rumah yang dia sendiri design ini.

Aku teringin juga rumah yang cantik macam ini, tapi mana lah aku ada duit nak buat rumah secantik ini. tenguk saja lah. barang barang dalaman nya juga dari luar negara.

1 comment:

  1. nak seribu daya, tak nak seribu dalih... jadikan satu visi untuk terus maju tuan Z

    ReplyDelete

Blog Archive

Share It

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts