Tuesday, September 25, 2012

Tuan Presiden ada Bas , Treller , naik Jet peribadi dan akan memiliki Kapal di hiasi gambarnya??????H

Hebat  betul Tuan Presiden yang juga dikenali sebagai Sir Lord  Y (Pernah berlakon film porno) dari sebuah republik yang bernama Republik of Selangor  Baru baru ini sewaktu menyambut hari kemerdekaan Tuan Presiden menerima tabik hormat buat pertama kali nya  sejak negara ini menjadi Republik.

Tuan Presiden juga kini mempunyai sebuah Bas yang, treller yang dihiasi dengan gambar tuan Presiden dan Tuan Presiden juga kini  mampu menaiki sebuah pesawat peribadi untuk kemana mana untuk mengangkut Tuan Presiden yang  banyak duit yang datangnya  dari dua sumber satu duit rakyat jika tidak tentulah dari pihak dari luar negara yang mahu pergunakan Tuan Presiden jika menang PRU13 nanti.

Tak pasti sama ada pesawat Peribadi ini ada atau tidak dihiasi dengan gambar peribadi Tuan Presiden. Hebat Tuan Presiden yang kini jakan mendongak dan ada pula yang mengatakan bahawa Tuan Presiden akan memiliki sebuah kapal yang di hiasi dengan gambar Tuan Presiden ...Apa ya ker??? biar betul ..tak caya baca ini. baca lah.......klik sini.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts