Tuesday, September 18, 2012

5 Lelaki Paling Handsome Di Dunia

Ini ialah senarai lelaki paling handsome di dunia hasil carian google dan analysis world's most handsome guy. Sebab kita tak ada pertandingan RATA handsome, so mana mana lelaki handsome tersembunyi sepi dari pengetahuan umum.

Then, here is the list lelaki paling handsome di dunia. Apapun, disebabkan tiada kriteria khas, penilaian yang dilakukan adalah agak rambang dan berdasarkan persepsi personal serta analisis dari penilaian web site yang lain.

1. Imran Abbas dari Pakistan

"Imran Abbas is one of the best models of Pakistan. He's good looking, cute, amazing, and on top of everything he's also a great actor! He acts in several plays and teleplays, and is well, simply amazing! If you do not know who Imran Abbas is..then you must be living underground!"

Facebook: Imran Abbas





2. Sheikh Mohammeds son Hamdan

Putera raja Dubai. Dikenali dengan nama Fazza.

"His Highness Hamdan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum (born November 13, 1982) is the Crown Prince of Dubai and the second eldest son of Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum and Sheikha Hind bint Maktoum bin Juma Al Maktoum"

Facebook: Fazza



3. Unknown image
Ini adalah kawan saya. Sorry, tak dapat bagitau nama dia.




4. Robert Pattinson
Arggghhhh, siapalah yang masukkan dia dalam list nie. Muka stim macam hisap ganja jer. Tak tahula menjadi kegilaan perempuan or not, tapi yang aku dengar lagi ramai gurls yang minat Jacobs (Taylor Lautner) berbanding Robert untuk lakonan dalam filem pontianak "Twilight".

Facebook: FB RP
Robert Pattinson
robert pattinson shirtless

5. Hrithik Roshan
Hrithik Roshan adalah pelakon terkenal Bollywood yang menggegarkan panggung dengan filem pertama beliau iaitu Kaho Na Pyar bergandingan dengan Amesha Patel yang cute lagi cun.


4 comments:

  1. Yang nombor 1 dan 2 tu memanglah tepat. Tapi yang nombor 3, 4 & 5 tu susah nak di kategorikan disini...mcm pecah gerobok!

    ReplyDelete
  2. aduh....kepala hotak sapa la nih yg terfikir kat atas tu lelaki paling hensem...dah minat hindustan jgn la ko letak suma keling dan pakistan tu hensem. sempit betul skop carian anda...

    ReplyDelete
  3. dalam bnyak2 blog pro kerajaan, pasti blog ne pilihan Anwar Ibrahim..hehe

    ReplyDelete
  4. hahah..anuwar pasti suka sebb dapat tengok pic orang jambuuu..haha

    ReplyDelete

Blog Archive

Share It

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts