Friday, November 2, 2012

RAFIZI MAHU BUKTIKAN NAZRI RASUAH APA??? LEMBU BETUL !!!

NAZRI AZIZ berkata urusan anaknya dengan Michael Chia tiada kena mengena dengannya kerana anaknya sudah dewasa, tetapi beliau mengakui mengenali ahli parlimen itu dan mereka pernah ke Dubai bersama, tetapi atas perbelanjaannya sendiri.

 APA SEBENARNYA ISU YANG  MAHU DISAMPAIKAN OLEH RAFIZI KE ATAS  NAZRI : HANYA  SEBUAH KERTA HAMER YANG DIPANDU OLEH ANAK NAZRI DIKATAKAN RASUAH. RASUAH APA???? KALAU  RAFIZI TAHU NAZRI MERASUAH ERIC CHIA , KENAPA TIDAK DI SPESIFIKAN RASUAH YANG SEBENAR.SALAHKAH BERLAWAN DENGAN AHLI PERNIAGAAN DAN SALAHKAH MEMANDU KERETA SEORANG KAWAN ?

INI JELAS MEMBUKTIKAN RAFIZ INI HANYA  MAIN SERKAP JARANG DAN CUBA MEMERANGKAP NAZRI: Rafizi jangan ingat dia hebat dan boleh memerangkap semua orang , Janagan ingat dia boleh menjatuhkan kredibiliti semua orang. 

Kenapa  Rafizi tidak membongkarkan hubungan Anwar dengan Soros yang membuat Anwar seorang yang tidka mempunyai pekerjaan tetap tetapi boleh menyalurkan wang yang begitu banyak sekali kepada Pakatan Rakyat, kenapa tidak persoalkan kereta yang Anwar beli hasil dari wang mana???

APA YANG BOLEH KITA LIHAT DI SINI JELAS : RAFIZI HANYA AKAN MENYERANG SESIAPA SAHAJA TOKOH HEBAT DALAM UMNO DAN TOKOH YANG BENAR BENAR BEKERJA UNTUK PARTI DAN RAKYAT UNTUK DILEMAHKAN.

INI TUGAS RAFIZI : UMPAMANYA SHARIZAT JALIL ADALAH SEORANG KETUA WANITA YANG HEBAT DAN TUGAS RAFIZI UNTUK MENJATUHKAN  BELIAU DAN MENJATUHKAN IMEJ KETUA WANITA BERKENAAN. RAFIZ MUNGKIN LUPA ATAU TIDAK SEDAR "KAK JAT BELUM TUMBANG LAGI DAN KAK JAT AKAN BANGKIT TERUS MEMBUKTIKAN BAHAWA DIA TIDAK AKAN TUNDUK DENGAN NIAT JAHAT RAFIZI."

DI NEGERI SEMBILAN Dato' Seri Haji Mohamad Haji Hasan adalah merupakan  Menteri Besar yang rajin bekerja yang turun ke padang bertemu rakyat setiap hari , siang dan malam. Pemimpin pembangkang di Negeri Sembilan sukar mencari kelemahan beliau dan ada yang telah lari  enggan bertanding di Negeri Sembilan. 

PKR sudah terasa bahang akan  hilang banyak kerusi pada PRU13 di Negeri Sembilan. Rafizi juga telah membuktikan  pemimpin pembangkang di Negeri Sembilan gagal menjalankan tugas  mereka. BUAT LAH APA SAJA , LAPORAN POLIS ATAU APA SAJA , IANYA TIDAK LAGI MEMBUKTIKAN BAHAWA APA YANG DIKATAKAN OLEH  RAFIZI ADALAH BENAR. RAKYAT NEGERI SEMBILAN TIDAK SEBODOH SEPERTI YANG RAFIZI SANGKA.

KALAU NEGERI SEMBILAN DAN KEPIMPINAN NEGERI  SEBILAN LEMAH TAK PASTI RAFIZI AKAN DATANG UNTUK MEMBUAT "DAMAGE" DI SINI.  BIARKAN SAJA SI LUNCAI INI TERJUN DENGAN LABU LABUNYA.


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts