Sunday, November 11, 2012

lelaki dari Republik Czech pilihan lana nordin @ pamela anderson malaysia

INILAH lelaki yang berjaya menambat hati Lana Nordin. Pavel Mischalec (kiri) merupakan model dari Republik Czech.

SATU ayat untuk menggambarkan ekspresi terhadap pencapaian pelakon seksi, Lana Nordin atau Cik Pamela Anderson Malaysia: "Hebat kau nyah!'
Mahunya tak hebat, nampak sahaja penampilannya agak kurang menyengat di kaca televisyen atau main filem sekali-sekala, tapi dalam bab mencari kekasih, Diva kagum dengan cita rasa Lana.
Dalam diam sahaja, Lana kini dikatakan sedang hangat dilambung cinta seorang model antarabangsa bernama Pavel Michalec, 23, yang kini berkerja dengan sebuah agensi di Bangkok, Thailand.
Bukan Lana yang buka mulut mengakui mamat yang berasal dari Republik Czech sebagai kekasihnya, sebaliknya Pavel sendiri yang secara terang-terangan menulis nama Lana dalam kotak 'In Relationship' di laman Facebook miliknya.
Nampak jejaka hingusan sahaja, tapi sumber Diva kali ini pun tak kurang hebatnya sebab tahu segala latar belakang Pavel dan Lana. Katanya, Pavel tu anak tunggal dan bukan jenis model yang gila-gila. Dia hanya sempat berada di Malaysia selama tiga bulan. Dua tiga minggu lepas kenal Lana, terus kena pindah ke Bangkok sekitar pertengahan tahun baru-baru ini.
Patutnya, Lana sekarang asyik rindu-rinduan. Untunglah! Dah dapat dapat pakwe 'mat saleh', baik lepas tu macam setia pula siap mengakui lagi In Relationship with Lana Nodin dalam Facebook.
Diva: Lucu apabila gambar bogel 'Rozita Che Wan' disebarkan .sumber;

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts