Saturday, November 3, 2012

Allah bantu rakyat Negeri Sembilan usir Anwar dari Negeri SembilanHabis Negeri Sembilan apabila  100 ribu hadir di perhimpunan kebangkitan pakatan rakyat petang tadi yang mana berbagai bagai program telah disusun untuk menarik minat rakyat  bagi bangun bangkit menawan Negeri Sembilan.

Namun Allah bersama kerajaan BN dan cuaca adalah kuasa Allah SWT telah turun dengan lebat selebatnya  seperti menghalau Anwar Ibrahim unytuk keluar dari Negeri  Sembilan lantas mencuci segakla najis najis yang di bawa  ke Negeri Sembilan. 

Dari dulu lagi Allah menafikan Anwar Ibrahim untuk menjadi Perdana Menteri, Sudah senafas  lagi untuk duduk kerusi PM tetapi direntap oleh Allah SWT. Hari ini Allah SWT membantu rakyat dan kerajaan BN .Menurut sumber yang boileh dipercayai ,  Che Gu Bard kena marah teruk , Taufek juga kena kaw kaw dari Anwar. 

Yang hadir adalah penyokong PKR Selangor dan Wilayah, ada juga PAS Kelantan yang turut hadir dan dibayar RM 300 seorang untuk perbelanjaan dan hotel .Maaf lah Anwar Allah tidak merestui kepimpinan kamu..
Gambar :  http://merahmato.blogspot.com/
 

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts