Thursday, March 7, 2013

TIAN CHUA SUDAH FAMOUS!!! TAWARAN RM5 RIBU DAN RM30,000 UNTUK SESIAPA YANG BERJAYA TAMPAR, TUMBUK DAN TERAJANG TIAN CHUA!!!

Seorang rakyat Malaysia yang juga merupakan penulis bebas hari ini menawarkan wang tunai 5 ribu ringgit kepada sesiapa saja yang sanggup menampar muka Naib Presiden PKR, Tian Chua. Selain itu, 50 ribu ringgit juga ditawarkan kepada sesiapa yang boleh membawa balik kepala Ketua Penceroboh yang bertanggungjawab di Sabah.

Tawaran berkenaan dibuat melalui blog http://satdthinks.blogspot.com. Penulis berkenaan juga menetapkan syarat supaya menyertakan rakaman video kepada sesiapa yang mahu menuntut wang ganjaran berkenaan.

Tian Chua kini menjadi sasaran kemarahan rakyat Malaysia apabila menuduh anggota keselamatan yang terkorban di Lahad Datu ketika menentang penceroboh sebagai sandiwara dari pihak Umno. Tian Chua juga menyifatkan pencerobohan di Sabah tersebut adalah taktik kerajaan BN untuk melengah-lengahkan Pilihanraya Umum yang ke 13.

Tian Chua sehingga kini masih belum meminta maaf kepada pihak yang dituduhnya melainkan dia menganggap kenyataannya telah disalah tafsir dan difitnah oleh media perdana.

Setakat ini, beratus-ratus laporan Polis telah dibuat oleh rakyat Malaysia terhadap Tian Chua berkenaan kenyataan celuparnya. Selain itu, rakyat Malaysia menerusi NGO dan pertubuhan bebas juga mengadakan demonstrasi bagi mendesak kerajaan menghukum Tian Chua serta Anwar Ibrahim yang disifatkan sebagai Pengkhianat Negara. ~ MPP News.

2 comments:

  1. Dengar dengar dia ada kat singapore kan?kalau gua nampak dia kat sini-gua dulu penggal kepala dia bawa balik ke seberang tambak.50k!!!!

    ReplyDelete
  2. Kalau sepak kat kepala dia berapa dpt?
    Kalau sepak kat Tuut dia berapa dpt? hehehe
    Ada syarat lg tu, bukti visual. aku bukan apa.. takut yg ambik gambo ni demand lebih2 lak, kahkahkah menat je lempang dia. yg paling best balingkan air kecing ke @ taik babi kat muka dia hahaha...

    ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts