Wednesday, March 7, 2012

APA KOMEN NIK AZIZ USTAZ PAS MENGAKU MEMBUNUH

KALAU USTAZ INI PENYOKONG UMNO, TAK CUKUP LANGIT DIORANG AKAN KUTUK WAL HAL INI ADALAH SESUATU YANG DI LAKUKAN OLEH INDIVIDU  , AMBIL CONTOH  SEPASANG BEKAS PEMIMPIN UMNO YANG TERTEMBAK DI DALAM KERETA BAGAI NAK RAK MENJEJH MULUT MEREKA MANABUR FITNAH DENGAN BERBAGAI BAGAI VERSI  CERITA YANG  TIDAK  BAIK.INILAH CARA ORANG PAS . HARI INI APAKAH KOMEN NIK AZIZ APABILA PENYOKONG KUAT NYA TELAH MENGAKU MELAKUKAN PEMBUNUHAN,

 APAKAH TIDAK CUKUP LAGI DI TAZKIRAH . KALAU BELUM ,  ELOKLAH DI BERIKAN BANYAK BANYAK PEDOMAN DAN NASIHAT KEPADA PENYOKONG PAS SENDIRI SEBELUM NAK NASIHATKAN KARPAL SINGH DAN  LIM KIT SIANG MAHU PUN LIM GUAN ENG.

Seorang ustaz yang juga warden asrama mengaku bersalah di Mahkamah Tinggi di sini hari ini atas tuduhan menyebabkan kematian pelajar berusia tujuh tahun, Saiful Syazani Saiful Sopfidee di Arau, Perlis pada tahun lalu.
 
Hanif Mohd. Ali, 27, membuat pengakuan tersebut di hadapan Pesuruhjaya Kehakiman, Mohd. Zaki Abdul atas tuduhan pindaan menyebabkan kematian kanak-kanak itu di bilik warden asrama putera Sekolah Rendah Agama Al-Furqan, Arau antara pukul 6 petang dan 12 tengah malam, 31 Mac 2011.
Pertuduhan terhadap lelaki tersebut dikemukakan mengikut Seksyen 304(a) Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara sehingga 30 tahun dan denda.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts