Monday, March 19, 2012

VIDEO SEX BARU ANWAR : MENCIUM MENJILAT , MERABA RABA.....MISTI BACA

Ada lagi Video main Anwar Ibrahim yang dalam simpanan Dato' Eskay khabarnya akan diedarkan untuk rakyat nilaikan  bagi menghadapi PRU13 yang akan datang, Tentu kali ini Video yang menayangakjn bagaimana rakusnyt Anwar MENCIUM MENJILAT , MERABA RABA DAN DENGAN DEGUP JANTUNG YANG  KUAT DIA TERUS NAIK DAN DUDUK DIATAS PERUT GADIS  DARI MUMBAI PULA KALI INI. MEMANG RAKSU ANWAR KERANA GADIS MUMABAI YANG MIRIP PELAKON HINDI. HUH.............. MEMANGNYA MELONJAKKAN  DARAH NAIK KE  OTAK DAN SILAP HARI BULAN PUTUS URAT  OTAK DAN KOJOL DI SITU JUGA ORANG YANG MELIHAT VIDEO INI. 

Saya belum tenguk lagi Video Sex ini yang dikatakan  kepada hampir 200 FB dan juga bloggers dalma satu pertemuan antara bloggers oleh Dato' Eskay.Yang saya huraikan di atas itu hanya lah bayangan saya saja bagaimana rakus Anwar. agaknya lah macam itulah caranya. 

 Zaharin Yasin , orang veteran UMNO  menulis di FB nya berkata dia juga menasihati Dato' Eskay tentang penayanagan Video ini. Buang masa saja. kerana orang PAS bukan hairan sangat dengan Video macam ini, Pemimpin mereka juga ada lakukan perkara ini , cuma ada yang tidak di videokan saja, Apa yang sxaya tulis tadi hanya bayangan saya saja

.Bagi mereka ANWAR SEMEMANGNYA DI POTREYKAN SABAGAI HERO RANJAU SEX, SETAKAT U ALL KATA ANWAR ROGOL BUDAK 13 TAHUN PUN MEREKA TAK HAIRAN SEBAB ANWAR TELAH DIBERIKAN LESEN BESAR.YANG AKAN MENJADI MANGSA NANTI ADALAH BUDAK UMUR 13 TAHUN ITU , SELURUH KELUARGA AKAN DIBENCI DAN MASA DEPANNNHYA AKAN BERTAMBAH PUNAH , APA YANG BOLEH MENGHALANG ANWAR, TUHAN...DIA TAK PERLU TAKUT SEBAB DIA SENDIRI SUDAH MEMBUKTIKAN KEPADA KITA DIA TIDAK PERLU BERSUMPAH , NIK AZIZ ULAMAK PAS KONON NYA RAPAT DENGAN PAS AKAN ENDORSE NOTA.SEBAGAI  "DIA BERSIH".

BAGI SAYA KITA CARI LAH KAEDAH LAIN UNTUK MEMBUKTIKAN KEPADA RAKYAT BAHAWA ANWAR INI SEMANGNYa LUAR BIASA JAHATNYA, KLIK INI PATAH KAN SEGALA TEKTIK YANG DI PELAJARI DARI SYARIKAT YAHUDI. BAGI SAYA  YOU TUBE INI MEMANG HEBAT , INI LEBIH JAUH  BOLEH MENJATUHKAN PERESTSI ANWAR APA LAGI ANWAR BARTU AJAK  NAJIB BERDEBAT, LIHAT LAH CARA ANWAR BILA KANTOI DEPAN ORANG RAMAI , SAMA JUGA BILA DI TANYA MANA JAM OMEGA????? SAMPAI HARI INI ANWAR TIDAK MENJAWAB DAN TERUS MEMBISU.


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts