Wednesday, March 28, 2012

TAHUKAH ANDA APA YANG TERJADI DENGAN STADIUM OLIMPIK GREECE SEKARANG


Tebabom ekonomi!

Greece menjadi tuan rumah sukan Olimpik pada tahun 2004. Sebanyak 22 venue baru dibina bagi menaymbut kepulangan Olimpik ke tanah kelahirannya. Secara keseluruhan Greece membelanjakan lebih EURO 15 billion sepanjang temasya sukan unggul dunia. Lapan tahun sudah berlalu dan tahukah anda 21 daripada 22 venue sukan kini tidak lagi digunakan? Stadium sukan air kolam renangnya tidak mempunyai air. Stadium softball kini sudah ditumbuhi lalang kerana tiada siapa pun main softball di Greece. Ada stadium yang kini menjadi rumah orang gelandangan yang dihalau keluar dari rumah kerana bebanan hutang lebih EURO 300 billion Greece. Yes. Sukan Olimpik yang sepatutnya menjadi kebanggaan Greece adalah antara penyebab mengapa negara ini kini muflis!

Apa khabar venue sukan Komanwel 1998? Rasanya banyak yang masih elok dan digunakan dengan baik. Baguslah! Bukti kukuh aqli dan naqli Barisan Nasional pandai memerintah. Hidup Malaysia. Boo Greece









2 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. rajin jugak mamat ni nak menipu orang supaya masuk skim menipunya..JANGAN TERPEDAYA DENGAN IKLAN DIATAS..NANTI MENYESAL...

    ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts