Saturday, March 17, 2012

Adam Adli ko jangan buat kacau kat kampung aku - Aku tempeleng nanti !!


Pas Negeri Sembilan yang dikepalai oleh Taufek selaku Pesuruhjaya PAS Negeri Sembilan akan memanggil Adam Adli di dalam ceramah pentas politik mereka pada Ahad ini di Markas mereka di Ampangan. Tindakan membawa seorang mahasiswa yang telah digantung oleh Pihak Pengurusan Universiti Sultan Idris selepas dihukum bersalah oleh Lembaga Disiplin universiti berkenaan dianggap oleh beberapa Mahasiswa di Negeri Sembilan sebagai satu penghinaan kepada mahasiswa-mahasiswa Anak Negeri Sembilan yang cemerlang di dalam pelajaran di seluruh Negara.
Menurut satu sumber lagi , tindakan memanggil pelajar yang digantung pengajian untuk dijadikan kambing hitam di dalam pentas politik PAS merupakan satu tindakan terdesak pihak pembangkang dalam meraih populariti Politik Jalanan tambahan pula ADAM ADLI bukanlah seorang pelajar yang cemerlang dari segi Kurikulum, Kokurikulum mahupun sahsiah! Tambah beliau lagi telah banyak bukti bahawa Adam Adli ini dipergunakan oleh Anwar Ibrahim dalam membangkitkan semangat Mahasiswa menentang kerajaan. Walaubagaimanapun majoriti mahasiswa tidak bodoh dalam menilai perkembangan politik negara , tambah beliau dengan nada yang serius.
ni haaa....Malas nak cakap, tengok jer la gambar-gambar ni. INIKAH PERJUANGAN ANAK PEJUANG DALAM MENENTU HALA TUJU NEGARA? ADE KE RAMBUT DIWARNAKAN... INI KAH PEJUANG UNTUK PEJUANGKAN ISLAM???
kesian Adam Adli 'ditonggeng' oleh ANUWAr dan Iskandar Mat Akin. Kini ia ditunggang oleh PAS NEGERI SEMBILAN yang dikepalai oleh TAUFEK.....
sumber klik sini

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts