Friday, March 30, 2012

PAK SHEIKH NUAR AL JUBURI TENGUK INI TAK LEH TAHAN MA......Pompuan jgn tgk !!!

Pak Sheikh Nuar al Jubur tak leh tahan ma...

Perkenalkan Marcio & Marcos Patriota. Dua orang hot twins ini ialah model hot dari Brazil. tak sabar lagi pak Sheikh tanya: berapa Darham bro::: Alessandra dan Adriana ka ? Pak Sheikh jawab dua dua sekali ::: Huh hebat Pak Sheikh..leh tahan ka pinggang , kan pinggang sakit ::: Apa korang ingat semua lelaki Brazil muka macam Ronaldinho ke?



Aduh aduh aduh dunia dunia apa nak jadi sekarang ini, kaki lubang  najis pun boleh ditaksubi oleh pak lebai dan ulamak ulamak PAS sehingga menggankat dia sebagai pemimpin mereka yang no satu.Buta kah  mata dan hati kamu semua. dia suka ini lah................




Laporan asal Homotography

1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts