Tuesday, December 20, 2011

Isu turun bendera, SMM babi , korang ingat kami takut ke ngan korang.

Kalau korang tak suka ko tak yah lah duk kat malaysia.korang nak belajar ke nak berpolitik . kalau nak berpolitik mari kita berpolitik, ki mak ko yang anwar buat sandiwara asal korang diam saja, asal korang tak bagi kata dua pada Anwar ibrahim dan Nik Aziz yang bersandiwara , kimak lu,lu ingat kaorang nak bergerak kami takut ke. babi punya budak bodoh,,,,,,,korang siapa solidarita babi.Eksperasi bila tgk video ko cakap apa, babi ko kata berakhlak, kepala ayah ngan mak ko lah turun bendera PM berakhlak. mampos ko..jom kita perang babi babi ni. Saifudin apa kah ko bersubahat ??????????????? Kementerian ambil tindakan segara dekat babi babi ini.jangan ugut lah babi..wei kami tak takut lu sembang .....lah babi,

5 comments:

  1. pukimak punya budak.. kalau aku dapat budak ni, aku pijak - pijak muke dia ni.. haramjadah

    ReplyDelete
  2. Hello bastard,
    Who the fuck are you to judge other people, in this case under-graduates in Malaysia which obviously have better vision than you old bastrd that you are better than them?The fact that you think that you have better opinins and visions than them are BULLSHIT. Fuck you old bastard. If you really do have the guts to say such stuffs, let's have an OPEN DEBATE. Name me any place, any time. You know nothing about politics. I study world relations and world politics in the US. And I'm proud to be a Malaysian. It's because of people like you that the irrelevant government still rule our country THE WAY THEY LIKE. YOU KNOW NOTHING ABOUT POLITICS, STOP CURSING OTHER PEOPLE ON YOUR BLOG. IN SUM, FUCK YOU!

    ReplyDelete
  3. wa... mamat ni banyak duit belajar kat america..patut lah pandai sangat....who cares...

    ReplyDelete
  4. Dah NaK Mampos Pon X Sedar Diri Dok Mencarut Mcm Budak BudakDecember 21, 2011 at 3:49 AM

    Sumpah Buruk Giler Org Tua Dah Nk Mampos Dok mencarut mcm budak2....mcmana la mulut bini dan anak kau

    ReplyDelete
  5. Si polan ni cakap macam good2 aje. Ada potential nak jadi politician jugak ke??? Hmmmm... ko pun sama ajelah, cara ko cakap pun aku dah tau, confirm akan jadi politician yang corrupted... Pirah lah mabuk.....

    ReplyDelete

Blog Archive

There was an error in this gadget

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts