Thursday, December 22, 2011

Nurul izzah bercerai kerana gadis ini ?

Bukan Nurukl Izzah bercerai tapi i ni sama penting untuk dibaca , sama macam jika Nurul Izzah bercerai. baca kat sini bukan Fuck Anwar tapi FACK Anwar Wajib di baca.

8 comments:

  1. baekkkk..mantapppp

    ReplyDelete
  2. apasal bodoh sangat blog kamu ni? merapu macam babi!

    ReplyDelete
  3. biasa la....geng2 umngok xder modal....

    ReplyDelete
  4. blog2 mcm nih la sebar citer bukan2..... kepada pemilik blog...perangai ko mcm babi hutan..dah la bongok mcm umngok....mcm bangsat pon ada.....sekian

    ReplyDelete
  5. merepek gile blog ni..mcm org x skolah...

    ReplyDelete
  6. pmbgkg buat lagi terok

    ReplyDelete
  7. korang sume yang bangang sebenarnya,.... tak perlu sensitif sangat...!! blogger ni nak tulis ape pun , die punye sukalah.. dah die punye blog... yang penting kite percaya ngan tak percaya jer,..kalau x suka, boikot jer blogger ni..... x payah lah korang tambah dosa macam die gak....!!!!

    ReplyDelete

Blog Archive

Share It

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts