Wednesday, May 22, 2013

ANWAR KALAU KEMARUK SANGAT - JANGAN ROMPAK KERUSI PM DARI RAKYAT KERANA BELUM ADA PM DULU YANG LAKUKAN INI.

Lepas kempen pilihanraya Anwar terus pula berkempen dalam himpunan BLACK OUT 505  kerana gagal menjadi Perdana Menteri. Dalam kempen ini semalam di Kedah Anwar sibuk suruh BN keluar dari Malaysia kerana dapat 47 peratus undi popular sedangkan  PR dapat 51 peratus katanya. Dia ni gila ke apa ? masa bila pula dalam  13 tahun pilihanraya undi popular digunakan. 

Katanya  lagi , dari kecil hingga sekarang dia berdemonstrasi tidak  pernah bawa senjata. Memanglah dia ini hidupnya penunh dengan demonstrasi. Tidak ada kerja lain , aku rasa dia ni akan terus berdemonstrasi sampai mati.

Sebaiknya  penggak depan jangan diadakan PRU lagi , carilah jalan agar  PRU tidak diadakan lagi kerana apa guna ada PRU jiak mereka tidak menghormati keputusan PRU. ANWAR ADALAH MANUSIA YANG TIDAK PERNAH MENGHORMAT KEPUTUSAN YANG DIUBUAT OLEH RAKYAT. ANWAR ADALAH JENIS MANUSIA YANG SUKA MEMAKSA ORANG MENERIMA APA YANG DIA MAHU TANPA MENGHORMATI APA YANG ORANG LAIN MAHU.

KATA ANWAR:  "(Sebenarnnya) kita sudah menang pilihan raya ini. Kita perlu mempertahankan kemenangan kita... Kita perlu pertahankan keputusan pilihan raya-13 dan tuntut Putrajaya sekarang daripada kerajaan. - ANWAR SUDAH GILA , MACAM MANA DIA KATA DIA MENANG HANYA DENGAN UNDI POPULAR.13 KALI PRU BELUM PERNAH BERLAKU PERKARA SEBEGINI CUMA DENGAN ANWAR IBRAHIM PONDAN YANG SORE LOOSER INI SAJA BERLAKU PERKARA SEBEGINI.  benarlah kata SPR  ANWAR RAJA FITNAH. 

ANWAR PERLU GENTELMAN UNTUK JADI PERDANA MENTERI KERANA BELUYM ADA PM YANG ROMPAK KERUSI PM DARI RAKYAT UNTUK BERKUASA MELAINKAN ANWAR YANG CUBA MEROMPAK KERUSI INI SETELAH RAKYAT MEMBUAT KEPUTUSAN,
No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts