Tuesday, May 28, 2013

Anwar & Azizah buat laporan polis terhadap SPR (BACA LAPORAN POLIS ANWAR SI PENIPU )

DALAM LAPORAN ANWAR , DIA TELAH MEMBASUH DAKWAT PADA JAM 5 PETANG. TAK KITA KETAHUI BENAR ATAU TIDAK , APA BUKTINYA ? JIKA BENAR SELEPAS JAM 5PETANG , LEPAS HABIS WAKTU MENGUNDI. APAKAH ANWAR MAHU MENGUNDI ESOKNYA KE??? ATAU  LEPAS PUKUL LIMA.

KENAPA ANWAR TIDAK  LAPORKAN SEKALI PASAL BANGLADESH SERAMAI 40 RIBU ORANG DAN JUGA MENGENAI BLACK OUT: PENIPU BESAR. BERAKHIRLAH SUDAH KESH PENIPUAN ANWAR. TENTU RAMAI YANG MULA BOSAN DAN BENCI.

PETALING JAYA, 27 MEI: Ketua Umum KEADILAN, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Presiden, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail membuat laporan polis terhadap Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), hari ini.IMG_2049
Laporan dibuat di balai polis Tropicana berhubung kegagalan SPR melaksanakan penggunaan dakwat kekal pada pilihan raya umum ke-13 lalu.
“Saya Anwar Bin Ibrahim telah mengundi di dalam PRU ke-13 pada 5/5/2013 di Daerah Mengundi Kubang Semang Parlimen Permatang Pauh pada jam 9.30 pagi.
“Saya basuh jari yang tercalit dakwat kekal pada jam 5 petang hari yang sama dan mendapati semua dakwat
yang dicalitkan pada jari saya telah habis tertanggal.DSAI_balai_tropicana
“Saya membuat laporan ini untuk menyatakan dakwat itu tidak kekal. Ini bertentangan dengan kenyataan Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Malaysia yang menyatakan dakwat itu kekal seperti peruntukan Undang-Undang Pilihan Raya.
“Ini adalah satu penipuan oleh Suruhanjaya Pilihan Raya,” tulis Anwar dalam laporannya.
Laporan diterima oleh pegawai bertugas, Koperal Mohd Haswanto Ruslan kira-kira jam 12.45 tengah hari tadi
BACA SINI : http://www.keadilandaily.com/anwar-azizah-buat-laporan-polis-terhadap-spr/

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts