Saturday, January 14, 2012

Undang 2 di malaysia ketinggalan zaman Homo akan di halalkan dalam temuramah di BBC - Anwar Ibrahim

Anwar mahu hapuskan undang undang Gay (homo) dan Lasbian , inilah yang dinayatakan oleh Anwar kita di temuramah oleh BBC  pada 12 Jan 2012 mengesahkan satu perkara – kalau Pakatan Rakyat memerintah, undang-undang anti homoseksual akan dihapuskan kerana sudah lapuk, selain katanya boleh digunakan untuk menjatuhkan karier politik seseorang (dia rujuk pada diri dialah).


 Dalam bahasa mudah ialah, selepas Anwar jadi PM, hubungan jantan dengan jantan tapi suka sama suka, tidak lagi menjadi satu kesalahan dibawah Kanun Keseksaan seperti sekarang.
Cadangan Anwar ini ialah pembuka jalan kepada perjuangan program Seksualiti Merdeka yang dinaungi kawan-kawan baik Anwar dalam Majlis Peguam untuk memberikan hak samarata kepada golongan Lesbian, Gay, Transgender dan Biseksual.  Silap-silap, mereka juga akan diberikan hak sama seperti pasangan suami isteri normal seperti pelepasan cukai dan sebagainya.
Ada juga butir-butir temuramah tersebut yang membawa maksud bahawa Anwar sudah tidak peduli dengan sensitiviti masyarakat Malaysia kerana yang penting, undang-undang itu sudah lapuk dan perlu dihapuskan.


 Apakah yang akan berlaku pada  Negara jika Anwar menjadi Perdana Menteri dan orang tua  terkutuk Nik Aziz perlulah memikul segala dosa dosa yang akan berlaku di Malaysia.

 sila lihat temuramah yang di adakan di Mumbai. klik sini


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts