Sunday, January 8, 2012

TARAF DAN MARTABAT PARTI PAS - bacalah ...

Hah yang depan sekali kalai aku  x silap DAPig. selebihnya  kaum kaum Nuar

SEKARANG INI LAH TARAF MARTABAT PARTI PAS, PEMIMPIN2 PAS DAN AHLI2 PAS. AMAT MEMALUKAN BANGSA MELAYU, UGAMA ISLAM DAN NEGARA INI KERANA DARI BERJUANG UNTUK ISLAM KEPADA BERJUANG UNTUK POLITIK ISLAM DAN SEKONGKOL DENGAN KAFIR HARBI. PERSOALANNYA ADAKAH PAS INI JELMAAN DAJJAL YG DITUNGGU2 SEBAB TANDA2 SIFAT DAN SIKAP DAJJAL BANYAK DIDAPATI PADA PAS SEJAK AKHIR2 INI IAITU FASIK, MENENTANG ULUL AMRI, MEMECAH BELAHKAN UMAT ISLAM, TIDAK HORMAT KEPADA PERINTAH RAJA2 MELAYU, BERMUSUH SESAMA ISLAM, MENANAM SIFAT DAN SIKAP HASAD DENGKI KEPADA AHLI2 PAS KEPADA UMNO/KERAJAAN/BN, MEMESONGKAN FAHAMAN HUKUM DAN FATWA ISLAM, . ADAKAH NABI PORK GARU NIK NAJIS DARI KETURUNAN DAJJAL SEBAB DIA SENTIASA MENGELUARKAN FATWA SENDIRI YANG BERTENTANGAN DENGAN FATWA KEBANGSAAN / KERAJAAN. PADA PANDANGAN SAYA GAMBAR INI MELAMBANGKAN PAS YANG KITA BANGGA DULU TAPI TIDAK SEKARANG. PAS TELAH MENGUGURKAN ISLAM DAN PERTAHANKAN UGAMA DAN KAFIR HARBI. PAS TIDAK MEMPERTAHANKAN ISLAM LAGI. PAS ADALAH PARTI MUSANG BERLULU AYAM. PAS SEBENARNYA DENGKI JELES IRI HATI DAN HATI BUSUK TERHADAP KEJAYAAN KEPIMPINAN DATO' NAJIB MEMERINTAH DAN MEMAJUKAN EKONOMI NEGARA SERTA MENERAJU NEGARA/PARTI DENGAN ADIL DAN SEKSAMA. PAS JUGA ADALAH PARTI BERUNSURKAN IBLIS SETAN KERANA TIDAK PATUH KEPADA PERINTAH ALLAH IAITU TAAT SETIA KEPADA ULUL AMRI YANG DIPILIH RAKYAT DIMANA IA DIBERKATI DAN DIRAHMATI ALLAH SUBHANAHU WATAALA. SEMOGA UMNO KEKAL SELAMA2NYA MEMERINTAH NEGARA DENGAN IZIN ALLAH....AMIIN.
Share · December 24, 2011 aku petik dari posting FB

2 comments:

  1. seawal hassan ali bersatu dgn pas aku menjangkakan berlaku konflik. pas bertopeng alim berjuang utk islam, puluhan tahun apa hasilnya yg lebih baik dari UMNO,,,,org bingai saja yg tak dapat buat penilian.

    hasan ali tetap masuk kandang yg salah dan sia-sia semua usaha hendak memertabatkan islam melalui pas, disebabkan pas cakap tak akan bikin, sebuah party melayu paling haprak didunia ini, akhirat jgnlah harap.

    pas setaraf lembu dicucuk hidung, bodoh hingga penyudah, tiada yg releven islam dan melayu hendak diperjuangkan...

    ReplyDelete
  2. PAS kini kina terumbang ambing x tahu mana arah tuju perjuangan , just say goodbye PAS...

    ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts