Saturday, January 14, 2012

Nurul Izzah mulut jangan kurang ajar - Karpal Singh??

Budak hingus yang berlagak kurang ajar dan sangka dirinya hebat setaraf dengan ayahnya dan kini pernah berngan angan  mahu jadi Perdana Menteri jika ayahnya tersumbat dalm penjara  Sungai Buluh. Nurul Izzah lah yang paling kurang ajar terus mengutuk Perdana Menteri dengan cara yang paling kurang ajar.

Budak ini juga mencabar  untuk bertanding menentang Perdana Menteri. kalau memang betul kamu  hebta Nurul Izzah bertandinglah di Pekan,baru kami boleh angkat topi atas keberanian kamu. Tak payah lah Nurul Izzah, hidung kamu masih beringus lagi. Perangai kamu bukan lah baik sangat, bapak borek anak rintik. Manalah tumpah nya kuah jika bukan ke nasi.

Skandal kamu dengan Izam belum lagi dibongkarkan sehingga bil telifon Ezam  berjumlah ribuan ringgit tiapa tiap bulan.Karpal Singh telah memberi amaran kepada Nurul Izzah agar berhati hati kalau  ber4ceramah dan jangan  terus nak masuk gear lima menghentam Najib. Pakai otak bila  berceramah jangan pakai biji.Apa guna muka cantik  mulut bau jamban.

baca ini , apa kata Dr MIM

3 comments:

  1. memang bau jamban pun.....dah tau papa meliwat disokong lagi....mana amr maaruf nahi mungkar?

    ReplyDelete
  2. budak mcm serupa mcm budak2 baru belajar hisap rokok baru kena SEBATANG dah rasa dia dah dewasa..

    ReplyDelete
  3. baru kena SEBATANG dah rasa dia besar dah..

    ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts