Wednesday, January 4, 2012

GEMPAR BEB.....BACA WEIIII.... SEMALAM PERTEMUAN 4 MATA DENGAN PEMIMPIN UMNO ADA ORANG KUAT PAS NAK LOMPAT PARTI

HEIII BERUK AKU BUKAN NUAR LAH....
Mungkin anda tidak percaya apa yang saya katakan ini , tapi kenapa tidak percaya ? Hasan Ali Nasharuddin orang hebat PAS pun tinggalkan PAS. Apa anda tidak percaya bahawa ada 3 orang kuat dari kalangan pemimpin PAS Gombak akan keluar dari PAS dalam sedikit masa lagi.

Semalam ber;aku satu perjumpaan 8 mata antara pemimpin PAS ini dengan Ketua Sayap UMNO Gombak di sebuah Kelab yang terkemuka di Melawati. Perbincangan adalah berkisar mengenai susunan strategi untuk memastikan PR kalah di Parlimen Gombak dan juga  ADUN di Gombak.

Jap aku nak tidur jao ngantuk, dalam sejam dua korang  datang sambung baca .he.. korang jangan marah ngan aku, ni blog aku tak siaqpa nak marah kalau tidur dulu..korang nak baca nak tahu siapa , dataqng balik, tak nak tak apa , ini gempar beb.


PERTEMUAN INI ADALAH DI ANTARA SEORANG YANG BERGELAR YB (PAS)  DATO (UMNO) SAHABAT YB TADI (PAS) MANTAN YB (PAS) . APA YANG DIBINCANGKAN AKU TIDAK BOLEH BENTANGKAN DI SINI. KERANA INI MERUPAKAN STRATEGI , AOA YANG AKU TAHU ADALAH UNTUK MEREBUT KEMBALI KERUSI PARLIMEN GOMBAK DAN DUN GOMBAK SETIA ULU KLANG BATU CAVES. 

APA YANG KAMI TAHU PAS SELANGOR SUDAH TIDAK LAGI BOLEH BERKEMPROMI DENGAN PR SELANGOR DAN MEREKA MENGAKU  MEREKA DIPERKUDAKAN DAN RAMAI AHLI PAS SELANGOR SANGGUP MEMENANGKAN UMNO DARI MEMENANGKAN PR. DI FAHAMKAN AKAN ADA PERTEMUAN YANG KEDUA MINGGU HADAPAN , TARIK TAK PASTI. KAMI AKAN SIARKAN GAMBAR KELAK.

KERJASAMA INI DI RESTUI OLEH PERINGKAT TERTINGGI KEDUA PARTI TERSEBUT DAN DIKATAKAN INI ADALAH HASIL KESENIMBUNGAN PERTEMUAN YANG DI GAGALKAN DAHULU.5 comments:

 1. great....teruskan

  ReplyDelete
 2. adoiiii.. da pukul 4 broooo.. ni citer pagi ker petang??? Siot jerrrrrr.. hahaha

  ReplyDelete
 3. ok aku dah bangun....aku sambung,
  sorry lah bro..aku pening kepala.

  ReplyDelete
 4. la ingatkan gambar saiful aksi tonggeng dgn suspek liwat , klu beruk pon bole melawan klu ditonggengkan apasal lah saiful bole diam ajee ???? rela kott???

  ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts