Tuesday, August 14, 2012

KORANG MUDA MUDA MANA TAHU CERITA ANWAR SEBENAR : INI LAPORAN SULIT UMI HAFILDA KEPADA POLIS :TB TAK CAMPUR

Surat Ummi Halifda kepada Dr. Mahathir Mohamed

5hb Ogos 1997
Yang Amat Berhormat
Dato’ Seri Dr. Mahathir Mohamed
Perdana Menteri Malaysia
Jabatan Perdana Menteri
Kuala Lumpur
YAB
PERIHAL SALAHLAKU TIMBALAN PERDANA MALAYSIA
Dengan segala hormatnya, merujuk kepada perkara di atas, saya Ummi Hafilda Bt. Ali ingin mengemukakan laporan khas mengenai perihal salahlaku Timbalan Perdana Menteri.
YAB, laporan ini dibuat berdasarkan maklumat dan bukti yang telah kami perolehi sepanjang tempoh penyiasatan.
Ianya dibuat bersama dengan persetujuan kami kelima-lima beradik iaitu Norlia Bt. Ali, Intan Dawini Bt. Ali, Mohd Azman Bin Ali, Mohamed Azwan Bin Ali dan Ummi Hafilda Bt. Ali.
Bersama-sama ini juga disertakan dengan lampiran khas mengenai maklumat lengkap sebagai pertimbangan untuk pihak YAB.
Segala perhatian, pertimbangan dan tindakan oleh YAB dalam menangani masalah ini sangatlah dihargai dan disanjung tinggi.
Bagi kami YAB adalah tokoh pemimpin terulung negara yang kami cukup kagumi dan hormati.
Sekian, Terima kasih.
Yang benar,
t.t.PERIHAL SALAHLAKU TIMBALAN PERDANA MENTERI
· Merupakan seorang homosexual melalui hubungan sejenisnya dan salah seorang dari mangsa yang berani tampil ke hadapan ialah bekas pemandu kepada beliau iaitu Azizan Bin Abu Bakar yang kini menjadi pemandu Mohamed Azmin Bin Ali.
· Mempunyai hubungan sulit dengan Puan Shamsidar Taharin iaitu isteri kepada Setiausaha Sulitnya sendiri, Mohamed Azmin Bin Ali.
· Membuat fitnah yang mempunyai unsur jahat demi kepentingan politiknya melalui kenyataan tuduhan kepada Ummi Hafilda Bt. Ali (adik kepada Mohamed Azmin Bin Ali) bahawa si gadis tergila-gilakannya melalui surat-surat cinta yang telah dihantar kepada beliau.
· Menganiaya setiausaha sulitnya sendiri melalui skandalnya bersama Puan Shamsidar Taharin tanpa pengetahuan si suami.
· Memberikan satu tamparan hebat yakni penghinaan dan tekanan perasaan dari segi maruah kepada seluruh keluarga Mohamed Azmin Bin Ali.
· Menyalah-gunakan kuasa demi menutup segala pembohongan dan kemungkaran yang telah dilakukan.
· Mempersendakan Islam dengan pembacaan khutbah oleh beliau di sana-sini demi memberikan gambaran imej tokoh "Pak Sheikh" yang memperjuangkan agama.
· Menggugat kredibiliti kepimpinan UMNO yang menjadi tunjang negara melalui perbuatan keji, hina, aib dan rakus beliau tanpa memikirkan implikasinya kepada sahsiah pembangunan ummah dan negara.
SEBAB-SEBAB LAPORAN DIKEMUKAKAN
· Memohon budi-bicara YAB Perdana Menteri untuk menyiasat setiap lapuran yang dikemukakan.
· Memohon perlindungan keselamatan bagi pihak penulis dan keluarga.
· Menegakkan kebenaran demi kepentingan parti dan negara.
· Mengalami tekanan emosi yang paling kritikal bagi seluruh ahli keluarga sejak kes ini diketahui.
· Memohon YAB menyelamatkan abang kami, iaitu Mohamed Azmin Bin Ali dari terus berkhidmat dengan orang yang telah menganiayanya iaitu insan munafik yang bernama Anwar Ibrahim.
· Memohon hukuman yang setimpal sekiranya lapuran yang diberikan adalah benar sebagai satu peringatan kepada pemimpin yang lain supaya tidak menyalah-gunakan kuasa dengan kedudukan yang ada.
· Menyekat sama-sekali perbuatan mungkar diluar tabii manusia iaitu hubungan sejenis yang sememangnya dilaknati oleh Allah S.W.T.
LAPORAN LENGKAP PERIHAL SALAHLAKU
YAB yang saya sanjungi, kagumi dan hormati, dengan rasa tanggungjawab walaupun terlalu berat tangan saya untuk menulis demi menyelamatkan abang saya iaitu Mohamed Azmin Bin Ali dari terus teraniaya maka kami adik-beradik telah mengambil kata sepakat untuk memohon jasa baik, pertimbangan dan budi-bicara YAB menerima laporan untuk kebaikan semua pihak.
YAB, laporan ini tidak bermotifkan sesuatu samada politik mahupun peribadi tetapi ianya lebih kepada perjuangan menegakkan kebenaran.
YAB, kami mengesyaki sesuatu yang tidak kena berlaku kepada Puan Shamsidar di mana beliau sering menerima panggilan misteri dari seseorang untuk tempoh yang agak lama sekurang-kurangnya setengah jam hingga kadangkala memakan masa satu setengah jam.
Kekerapan menerima panggilan telefon dalam keadaan yang mencurigakan telah menimbulkan syak wasangka kepada seluruh ahli keluarga termasuk kedua-ibubapa.
BAB PEMBONGKARAN RAHSIA OLEH ‘ATON’
(PEMBANTU RUMAH)
Akhirnya hinggalah pada satu hari, dengan kuasa Allah si-pembantu rumah yang bernama Aton (bekerja hampir lapan tahun dengan Azmin) telah membuka sedikit rahsia mengatakan bahawa Puan Shamsiar mempunyai seorang kekasih di kalangan orang atasan.
Bila ditanya kenapa beliau berkata begitu, Aton dengan rasa sedikit serba-salah tetapi penuh tanggungjawab mengatakan bahawa kekerapan panggilan telefon itu ialah dari kekasihnya.
Apabila ditanya siapakah gerangan si-lelaki, si-pembantu agak keberatan tetapi setelah diminta bekerjasama akhirnya beliau memberitahu saya bahawa waktu-waktu yang selalu dipanggil ialah 6.30 petang, 8.30 malam dan kadangkala lewat 12 tengahmalam ketika si-suami sedang nyenyak tidur.
Beliau meminta saya mengangkat telefon pada waktu-waktu tersebut sekiranya ingin mengetahui siapakah gerangan lelaki itu.
Akhirnya pada 9hb. Jun 1997, tepat pada waktunya 6.30 petang saya berada di rumah Azmin.
Apabila telefon berbunyi kedengaran suara seorang tokoh pemimpin yang sangat-sangat saya kenali iaitu Anwar Ibrahim dengan nada rasa cinta dan menggoda. Tetapi apabila beliau terperasan bahawa saya bukanlah wanita yang dicarinya maka beliau meletakkan telefon. Kebodohan beliau nampak jelas apabila dia memanggil semula dan inilah perbualan kami.
Anwar: I nak bercakap dengan Shida.
Ummi: Siapa ni? (Agak keras)
Anwar: Anwar (dengan nada yang agak perlahan)
Ummi: Is it Dato’ Seri?
Anwar: Ya, bercakap.
Ummi: Sorry, I didn’t recognise your voice just now. (tujuan saya untuk memerangkap beliau bagi mempastikan beliau adalah pemanggil yang meletakkan telefon sebelum ini. Beliau tidak menafikan)
Anwar: Hah …tulah suara you seksi sangat. You have such a lovely voice. I dok ingat salah rumah, that’s why I letak phone.
Ummi: Hah … apahal.
Anwar: I nak tanya fasal Afifa (anak bongsu Azmin). Rindu kat dia.
Ummi: She’s Okay, alhamdullilah sihat.
Anwar: Tak apalah thank you.
Apabila gagang telefon diletakkan, maka berdetak hati saya mengesahkan gerangan si-lelaki tersebut dengan pembantu-rumah. Akhirnya si-pembantu rumah mengaku bahawa itulah gerangan si-lelaki yang sering memanggil setiap hari.
YAB, Buat makluman, Puan Shamsidar sering mengatakan kepada kami bahawa Anwar Ibrahim itu adalah kekasihnya. Tetapi ketika itu, kami menganggap ianya sebagai satu gurauan atau mainan. Namun, kenyataan berbau syak-wasangka timbul seperti mengatakan bahawa Afifa anak bongsunya adalah anak Anwar Ibrahim. Jauh disudut hati kami ingin menyiasat perkara ini hingga ke akar umbi.
BAB KEJUJURAN DAN KEIKHLASAN PEMANDU

Sekali lagi dengan kuasa Allah, akhirnya pemandu kereta Shamsidar Taharin iaitu Azizan Abu Bakar telah datang ke pejabat saya pada 19hb. Jun 1997 dengan penuh rasa tanggungjawab untuk membongkar rahsia majikannya, Shamsidar Bt. Taharin. Perbualan kami mengambil masa dua setengah jam.
Kisah berkisar perbuatan curang Shamsidar kepada Azmin untuk tempoh yang agak lama dengan memberi kami maklumat lengkap ‘modus operandi’ perbuatan keji mereka yakni Anwar-Shamsidar di kondominium mewah, Tivoli Villa Bangsar.


BAB MODUS OPERANDI ANWAR-SHAMSIDAR- DATO’ NALA

Pada kebiasaannya, si-pemandu Azizan akan menurunkan Shamsidar pada setiap kali pertemuan di Café Guana di Bangsar Shopping Complex dan kereta mewah Daimler WBV 37 yang dikatakan kepunyaan Dato’ Nala (Eksekutif Director Magnum Corporation) akan datang bersama beliau untuk menjemputnya di Bangsar Shopping Complex dan seterusnya mereka akan menuju ke kondominium mewah di Trivoli Villa untuk tempoh dua-tiga jam. Waktunya ialah 5.30 petang dan pada kebiasaannya ialah pada hari Rabu.
Alasan yang sering diberikan oleh Anwar kepada polis pengiring bahawa beliau ingin bermain tennis dengan Nala di Bukit Kiara. Polis pengiring dilarang turut serta.
Begitulah kejadian keji yang berlaku sekian lama untuk tempoh beberapa tahun tanpa pengetahuan Azmin.
Selalunya perbuatan mereka adalah dua-minggu atau sebulan sekali.


BAB BUKTI REKOD PERTEMUAN

YAB, se-pemandu Azizan ada merekodkan setiap pertemuan mereka di dalam diari peribadinya dan sudi menyerahkan secara peribadi kepada YAB bagi tujuan siasatan lebih-lebih lagi untuk perbandingan dengan rekod SB yang mencatatkan setiap kali urusan keluar-masuk Anwar dari kediaman rasmi.


BAB AZIZAN JADI MANGSA HOMOSEKS ANWAR

YAB, Azizan merupakan bekas pemandu peribadi kepada isteri Anwar, iaitu Datin Seri Azizah untuk tempoh 4 tahun.

Bagi beliau dia tidak mempunyai sebarang motif untuk menjatuhkan Anwar tetapi lebih kepada perasaan peribadi kasihan dan sedih kepada majikannya Mohamed Azmin Ali yang baginya terlalu baik dan percaya kepada isteri dan ketua.
Beliau telah menceritakan kepada saya bahawa tindakan beliau berhenti kerja dengan insan munafik bernama Anwar ialah kerana terasa tertekan, terlalu marah dan hina melalui pengakuan bersumpahnya yang dilampirkan.

Menurut Azizan, salah seorang lagi mangsa hubungan sejenisnya ialah Sukma yang dikenali umum sebagai adik-angkat Anwar iaitu rakyat Indonesia yang mempunyai butik bernama ‘Ferre’ di Hotel Hilton. Kini Sukma sedang sakit misteri.

YAB, setelah mendapat maklumat terperinci dari pemandu yang bersih, cekap dan amanah maka kami adik–beradik telah membuat keputusan untuk menyaksikan kejadian tersebut sebagai bukti.


BAB KEJADIAN 30 JUN 1997 JAM 5.35 PETANG (ISNIN)

Saya menerima panggilan telefon pada pukul 5 petang dari Azizan bahawa satu pertemuan antara mereka yakni Anwar-Shamsidar di Bangsar Shopping Complex.

Ketika itu saya berada di Setapak dan dengan penuh rasa tanggungjawab bagi memastikan pengaduan Azizan adalah benar dan sahih maka saya berkejar ke tempat kejadian iaitu di Bangsar Shopping Complex.

Dalam perjalanan, saya sempat menelefon abang sulung, Mohd Azman Ali untuk turut serta.
Bersama saya ialah rakan karib saya Puan Zamrah Lajis. Saya juga sempat menelefon seorang lagi rakan bernama Puan Normala untuk meminjam pelekat kereta Kondominium Trivoli Villa bagi tujuan masuk ke dalam Kondominium.

Dengan izin Allah, kami tiba tepat pada masanya di mana kereta Daimler WBV 37 sedang menanti. Mereka tidak perasan kehadiran kami.

Akhirnya Allah telah menunjukkan di depan mata kami Puan Shamsidar menaiki kereta tersebut menyusur ke Kondo Tivoli Villa Bangsar. Kami mengekorinya dari belakang tanpa pengetahuan mereka.

Lima saksi pada kejadian tersebut ialah Ummi Hafilda Ali, Mohd Azman Ali, Puan Zamrah Lajis, Puan Normala dan Azizan Abu Bakar.

Mereka keluar dari Kondo Tivoli pada pukul 7.40 malam dan kereta Daimler menghantar semula Shamsidar ke Bangsar Shopping Complex di mana Azizan menanti di tempat yang sama.

Kami tidak keberatan memberikan laporan terperinci sekiranya diberikan peluang untuk bertemu secara peribadi dengan YAB yang cukup kami sanjungi.

Saya hampir-hampir gila bila mengenangkan seorang tokoh pemimpin yang begitu saya sanjungi lebih-lebih lagi ketokohan beliau di bidang agama sangup melakukan perbuatan yang amat keji dan hina sebagai pemimpin negara.

Mujurlah abang saya Mohd Azman menenangkan keadaan di mana beliau mengatakan terlalu bahaya untuk kami mengambil tindakan apatah lagi ketika itu bapa kepimpinan yang amat kami sanjungi iaitu Dato’ Seri Dr. Mahathir tiada di dalam negara.

Seluruh keluarga terperanjat, sedih tertekan, terhina oleh perbuatan keji insan munafik Anwar Ibrahim. Tetapi apakan daya, kami tiada kuasa kecuali meminta pandangan dari rakan-rakan yang saya percaya seperti Puan Sri Saadah dan Puan Norziela Jalil yang akhirnya memberikan saya satu semangat bagi membongkar pembohongan dan kemungkaran terbesar di mukabumi ini.

YAB, kami tidak melapurkan kepada Mohamed Azmin kerana percaya bahawa kasih-sayang dan kesetiaannya terhadap isteri dan ketua tidak berbelah bagi. Kami juga khuatir beliau mungkin mengambil tindakan diluar jangkaan sekiranya berasa amat tertekan.


BAB UGUTAN POLIS

YAB, pada 10hb. Julai 1997, saya bercakap di telefon dengan ADC Anwar iaitu Zul Aznam pada pukul 8.15 malam dengan memberi amaran secara halus supaya kisah ini ditutup dan tidak diceritakan kepada sesiapa sahaja termasuk kedua ibu-bapa.

Beliau juga memberikan amaran kedudukan Anwar yang amat penting dalam negara. Saya menangis di telefon mengenangkan bahaya yang mungkin datang dan rasa tertekan yang amat sangat apabila abang saya yang terlalu baik dianiaya oleh ketua dan isterinya sendiri. Tolonglah kami YAB.

Selepas kejadian pengintipan pelbagai tuduhan telah dilemparkan kepada saya untuk menutup segala kemungkarannya. Diantaranya ialah saya telah dituduh membuat fitnah melalui surat layang yang sampai kepada isterinya Datin Seri Azizah dan kakaknya Hajah Khadijah.
Saya juga telah dituduh oleh insan munafik Anwar Ibrahim bahawa saya ini (syok dekat dia melalui perbualannya dengan Datuk Seri Megat Junid) pada 2hb. Ogos 1997 di mana beliau mengatakan saya Ummi Hafilda cuba menimbulkan angkara kerana cinta saya tidak berbalas untuk tempoh dua tahun.

Beliau seolah-olah melatah akan kesalahannya sendiri. Bagi saya beliau terlalu bahaya apabila cuba menjerat saya dengan mengatakan surat-surat cinta saya ada di dalam simpanannya.
Sekali lagi saya berasa amat tertekan dengan perbuatan khianatnya kerana demi Allah saya tidak pernah mempunyai perasaan cinta ke atasnya apatah lagi untuk menghantar surat cinta.

Bagi saya ini ialah satu pengkhianatan dan pembohongan yang tidak dapat diterima oleh akal semata-mata untuk memberikan gambaran bahawa saya adalah wanita murahan yang menagih cinta dari seorang Timbalan Perdana Menteri.

Kejahatannya itu tidak dapat saya maafkan di dunia dan akhirat, apatah lagi untuk menerima beliau sebagai pemimpin negara.

YAB, saya khuatir sekiranya surat cinta yang tidak pernah wujud boleh direka, beliau mungkin berupaya menangkap saya dengan kedudukan dan kuasa yang ada di atas alasan-alasan lain terutamanya dari segi tuduhan palsu dan sebagainya.
Bantulah saya YAB.


BAB ANWAR MENELEFON AZIZAN

Anwar ada menelefon Azizan pada 13hb. Julai 1997 setelah tersebarnya surat layang di mana beliau meminta Azizan memberi kerjasama untuk menafikan segala tuduhan sekiranya Azmin ingin bersemuka dengan beliau.


HARAPAN DAN BAHAN BUKTI

YAB, saya sempat mengambil gambar kereta Daimler WBV 37 ketika menuruni bukit di Kondo Trivoli Bangsar.

Azizan, si-pemandu sedia memberikan diari peribadinya yang mencatatkan setiap kali pertemuan mereka berdua bagi tujuan perbandingan rekod.

Kami menaruh segala harapan ke atas YAB untuk mengadakan siasatan terperinci ke atas ‘balaci’ utamanya iatu Dato’ Nala yang sering menjadi pemandu Daimler WBV 37 bagi setiap kali pertemuan mereka.

Memohon tindakan siasatan ke atas Shamsidar Taharin (perempuan simpanan Anwar Ibrahim). Buat makluman YAB, nombor telefon tangannya (Shamsidar) ialah 019-3133287 dengan menggunakan nama Cheong Moew Yen dan telefon rumahnya 03-4052020.

Memohon jasa-baik tindakan siasatan ke atas Sukma adik angkatnya yang juga pasangan homoseksualnya yang kini mengidap penyakit misteri. Beliau mendakwa sakit bila duduk dan berjalan dalam pertemuan saya dengannya baru-baru ini iaitu pada 2hb. Ogos 1997.

Memohon perlindungan keselamatan dari YAB kerana saya khuatir nyawa saya terancam memandangkan sejak akhir-akhir ini perjalanan saya diekori oleh orang yang tidak dikenali.
Saya juga memohon jasa baik YAB untuk merahsiakan laporan ini demi keselamatan kami sekeluarga. Hanya Allah dan YAB dapat membantu kami menyelesaikan segala kemelut masalah yang terlalu kusut ini.

Bersama ini juga disertakan butir-butir pemilik kenderaan bernombor WBV 37 yang dikeluarkan oleh Jabatan Pengangkutan Jalan.


PANDANGAN PERIBADI

YAB, bagi saya Anwar Ibrahim selaku Timbalan Perdana Menteri tidak layak menyandang jawatan yang begitu penting dalam negara memandangkan sekiranya kuasa dan kedudukan terus dikekalkan kemungkinan besar pelbagai perkara yang lebih hina dan menakutkan mungkin berlaku.

Jadi sebelum wabak penyakit pemimpin yang menipu rakyat jelata dengan bertopengkan isu agama kononnya Islam yang Addin dan Nahi Mungkar haruslah ditamatkan dengan segera demi keselamatan dan maruah bangsa.

Beliau bolehlah diibaratkan musuh dalam selimut yang paling merbahaya melalui perilakunya mengatakan kononnya Azmin itu seperti adik sendiri dan dalam masa yang sama beliau tergamak mengadakan hubungan sulit dengan isteri Azmin.

Beliau memang seorang pelakon handalan, pelakon terhebat dekad era 90-an. Lakonannya mengkagumkan, memukau setiap mata yang menontonnya, strateginya kemas, perjalanannya licin tetapi beliau lupa bahawa Allah Maha Berkuasa atas segala-galanya.

Akhirnya doa-doa kami insan-insan teraniaya dimakbulkan oleh Allah. Kami bersyukur kepada Ilahi yang telah memberikan jawapan kepada setiap dari kami dan inilah hasilnya laporan dikemukakan untuk tindakan susulan oleh YAB.

Segala pertolongan, pertimbangan dan kerjasama serta kasih-sayang YAB sebagai seorang Bapa Kepimpinan sangatlah dihargai dan disanjung tinggi.


DIALOG-DIALOG YANG MENIMBULKAN SYAK-WASANGKA
Dialog 1

Dalam satu perbualan Shamsidar dengan pembantu rumahnya.
Shamsidar: Kesian Afifa, orang jumpa papa (Anwar) hari-hari tapi Fifa jumpa bapa sebulan sekali.
Aton: Kalau dah tahu jumpa papa sebulan sekali, kahwinlah dengan papa.
Shamsidar: Itulah yang susah ni, papa sana tua, abah sini (Azmin) muda, pening kepala.

Dialog II
Apabila membuat panggilan telefon Anwar akan sering berkata seperti ini melalui pembantu rumah.
Anwar: Ton, Datin Seri ada (Shamsidar).

Dialog III
Percakapan yang sering terjadi antara anak perempuan Azmin yang sulung, Liyana (7 tahun) dengan anak keduanya Shazrin (5 tahun).
Shazrin: Maklong, jangan cubit Fifa. Mummy kata dia anak Menteri. Anak uncle Anwar.
Norlia: Ayen, mummy ada boyfriend tak?
(Kakak Azmin)
Syzrin: Ada.
Norlia: Siapa boyfriend mummy?
Syazrin: Uncle Anwar.
Norlia: Kenapa Ayen tak cakap abah, mummy ada boyfriend Uncle Anwar.
Syazrin: Mummy kata nanti abah lepuk (pukul).
Norlia: Nana, siapa boyfriend mummy?
Liyana: Uncle Anwar.
Norlia: Mana Nana tahun.
Liyana: Alah maklong ni, mummy kan cakap pelan-pelan, lama-lama dengan Uncle Anwar, mestilah boyfriend dia.

Dialog IV
Melalui perbualan Shamsidar dan Ummi.
Shamsidar: Cantik tak handbag I?
Ummi: Bolehlah.
Shamsidar: You nak tahu siapa bagi.
Ummi: Siapa dia?
Shamsidar: Boyfriend I.
Ummi: Siapa boyfriend you?
Shamsidar: Ha! …. Anwar Ibrahim lah.

Ini adalah antara sebahagian dialog yang tidak sedap didengar dan telah menimbulkan syak wasangka kepada kami seluruh keluarga sehingga membawa kepada penyiasatan kes.
..
PENGAKUAN BERSUMPAH AZIZAN
Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih, saya AZIZAN BIN ABU BAKAR, IC 5980324 dengan ini membuat pengakuan bersumpah bahawa saya telah menjadi mangsa hubungan sejenis yakni (homoseksual) dengan Anwar Bin Ibrahim yang kini memangku jawatan Timbalan Perdana Menteri.

Perbuatan terkutuk ini telah dilakukan untuk beberapa kali sekitar tahun 1992 tanpa kerelaan saya. Ianya kerap berlaku di hotel-hotel mewah seperti PJ Hilton, Hyatt Saujana dan Holiday Villa tanpa pengetahuan umum dan isterinya.

Buat makluman, saya merupakan bekas pemandu peribadi kepada isterinya iaitu Datin Seri Wan Azizah.

Sepanjang bekerja di bawah naungan beliau, Anwar, saya sering dipanggil untuk melakukan perkara terkutuk itu walaupun untuk beberapa kali saya cuba menolaknya. Sifat rakusnya membayangkan beliau seorang yang boleh dikategorikan sebagai ‘kronik’ sehingga membuatkan jiwa dan mental saya begitu tertekan.

Perasaan bersalah akhirnya menguasai diri saya apabila setiap kali terpandang wajah Datin Seri Wan Azizah yang begitu tinggi akhlaknya.

Akhirnya saya telah membuat keputusan untuk berhenti dari terus menjadi hamba homoseksual kepada manusia yang saya kategorikan bersifat binatang iaitu Anwar Bin Ibrahim.

Sekali lagi dengan nama Allah Yang Maha Mengetahui akan segala-galanya, saya bersumpah membuat pengakuan ini tanpa mempunyai niat atau motif tertentu samada secara peribadi mahupun politik untuk menjatuhkannya.

Pengakuan ini dibuat berdasarkan kesedaran dan keinginan menegakkan kebenaran demi menyelamatkan insan-insan yang teraniaya seperti saya.

Saya tidak keberatan untuk dipanggil bagi menjelaskan kedudukan dengan lebih terpeinci.

Akhir sekali saya berharap pihak yang bertanggungjawab dapat mengambil kira pandangan ini secara serius supaya pemimpin ini diberikan hukuman yang setimpal demi kebaikan dan pengajaran kepada pemimpin lain.

Dengan nama Allah, sekali lagi saya Azizan Bin Abu Bakar bersumpah bahawa segala lapuran di atas dibuat dengan kerelaan hati saya tanpa desakan, tuntutan dan tekanan dari pihak-pihak tertentu. Segala-galanya adalah benar demi menyelamatkan bangsa dan negara. AMIN.

Pengakuan bersumpah:-


Oleh: t.t.
I/C: 5980324
Alamat: 54, Jalan Bersatu 1
Taman Bersatu, 48000 Rawang
Tarikh: 5hb. Aug, 1997 "


2 comments:

  1. pengikut taksub totok anuwar dah tahu perangai anuwar ni tapi buat pekak badak...

    ReplyDelete
  2. semoga pencacai umngok sempat mohon maaf dengan orang-orang yang mereka fitnah..

    ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts