Sunday, February 26, 2012

Pemimpin pembangkang Biasa dah nyontot bini orang


Kalau dah Mat Sabu terang terang dalam bilik dengan bini kawan sendiri pun boleh lepas kenapa  orang lain yang  menyertai Pembangkang tak boleh buat sebab merka boleh juga menghalalkan  segala perbuatan haram ini dengan  adanya Nabi dan ulamak haramjadah yang boleh halalkan  yang haram. Cuba Cer cuba cer sikit...............

Hari ini Badrul nak nafikan pula samalah macam  Nuar nafi video yang terang terang gambar dia, nak harapkan  Kak Jah tak yah lah , anak dia Nurul Izah pun boleh pertahankan papa jahatnya  . PR buat apa saja lah hari ini semua nya akan jadi halal. Kalau tak caya gi lah nonggeng sepan Nuar dan lepas tuh gi report dia akan kata konspirasi. Ulamak haramjadah akan halalakan.

Heran pemimpin Paktan Rakyat ini lain pula selera tajam mereka ini, lubang kunyit , bini kawan yang menjadi kegemaran mereka. Yang hairan wanita PR ini pula , pemimpin kawan laki , dan mat jambu ni juga sukakan pemimpin  yang luar tabie. Yang hairan ramai jumud jumud yang masih mempercayai Ostaz  nafsu besar ini yang hanya berselindung di sebalik ketayap.

Badrul ini tak cukup ke satu bini. Dah kena belasah baru tahu dunia  ini besra tau kecil , langit ini tinggi atau rendah.

1 comment:

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts