Tuesday, February 28, 2012

Lelaki nak terkam Nurul Izah pemuda UMNO Lembah Pantai ?

Lelaki berbaju T merah yang dikatkan menerkam  Nurul Izah ini memang nak terkam Nurul Izah atau pun disuruh terkam untuk di jadikan satu lagi berita sensasi kononnya orang UMNO jahat dan samseng. Harap harap juga berita ini boleh menutup kesah khalwat  Ostat PKR yang  nek duduk atas perut bini orang  di Kuantan Pahang pukul 3 pagi. Bestnya semua PKR buat  UMNO jadi mangsa.

Tiba tiba saja kuar cerita  Nurul Izah nak di terkam, selama ini kenapa tak ada orang yang nak terkam. Tak payah lah nak menipu ., anak bapak mak sama saja. Agak agak  lelaki itu  orang mana  Nurul, Pemuda UMNO Lembah Pantai ke?????? porahhhhh penipu.
PETALING JAYA: Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Nurul Izzah Anwar pada Isnin memfailkan laporan polis berhubung dakwaan cuba diserang oleh seorang individu yang dipercayai penyokong Umno pada satu ceramah di Pahang lewat malam Ahad.
Menerusi laporan polis yang dibuat di Balai Polis Damansara, Nurul Izzah menyatakan bahawa beliau diterkam seorang lelaki berbadan besar ketika sedang menyampaikan ceramah di sebuah gerai makan di Felda Lepar Hilir, Paya Besar.
Bagaimanapun lelaki berkenaan berjaya dihalang oleh penyokong pembangkang yang berada berdekatan dengan kedudukan Nurul Izzah sedang berceramah.
"Secara tiba-tiba seorang lelaki berbadan agak besar memakai kemeja-t merah meluru ke arah saya seakan hendak memukul saya.
"Saya bernasib baik kerana pelaku tersebut ditepis oleh salah seorang penyokong yang berdekatan dengan saya," katanya menerusi laporan polis berkenaan.

1 comment:

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts