Wednesday, February 29, 2012

Konspirasi PKR jatuhkan Badrul Amin Punahsihat agama MB Selangor

punahsihat agama menteri besar
Punahsihat ekonomi Selangor
Apabila punahsihat agama kepada menteri besar , Badrulamin ditangkap dan di belasah kerana cubaan berkhalwat atau  telah pun berkhalwat dia diarah bercuti ketika  siasatan sedang dijalankan oleh Khalid  Gagap menteri Besar Selangor. Kenapa pula  Khalid  gagap memberikan cuti kepada punahsihat agama  PKR ini.

Bila Anwar dituduh meliwat kenapa dia tidak di nasihatkan untuk bercuti sementara siasatan sedang dijalankan , malahan beliau mahu diangkat pula menjadi Perdana Menteri. Mana undang undang yang PKR amalkan ini ada beza antara dua pemimpin ini.

 Jika MB punya Punahsihat agama macam Badrul ini tidak hairanlah kita kenapa pusat persundalan di Selangor ibarat cendawan tumbuh selepas hujan, rupanya sebab Menteri Besar sendiri dinasihatkan oleh orang yang imannya senipis kulit bawang.

Walaupun banyak dikaitkan dengan Exco asal DAP sebagai punca, rupanya Menteri Besar pun ada ‘saham’ juga.

Menteri Besar sekarang turut memikul portfolio agama Islam yang mana dia sendiri punya punahsihat yang tak sihat. harap harap pusat karaoke dan ruymah rumah urut tidak dijadikan oleh punahsihat agama MB ini sebagai tempat kaunseling bagi mereka yang punya masalah dengan suami.

Desas desus  yang boleh dipercayai pula berkata ,  ada perancangan rapi yang dilakukan oleh puak PKR Selangor yang sebenarnya mahu menjatuhkan  Punahsihat agama MB ini dan sebab itulah dia ditangkap dan UMNO akan dijadikan kambing hitam.Itulah sebab sebaik saja ditangkap dan dituduh dia dinasihatkan supaya bercuti.


3 comments:

 1. Salam semua;
  Swiss Garden Hotel adalah hotel 4 atau 5 bintang. Bagaimana boleh 20 orang gangster masuk kedalam hotel tanpa disedari oleh pengurusan dan pihak keselamatan hotel. Adakah pihak keselamatan hotel gagal mengenalpasti kehadiran begitu ramai gangster memasuki hotel dan naik ke tingkat dimana penghuni tinggal.
  Jika ini benar berlaku, adalah tidak selamat untuk menginap di Swiss Garden Hotel Kuantan. Pihak Swiss Garden Hotel Kuantan perlu mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung dengan perkara diatas terutamanya bila ada penginap hotel mendakwa dipukul oleh gangster didalam bilik hotel.

  ReplyDelete
 2. Apa komen Exco Hal Ehwal dan Istiadat Melayu Selangor..?

  ReplyDelete
 3. seribu gengster naik pun bukan isu nya isunya Ostat yg berkhalwat, namanya pun gengster , tahu lah kerja nya, kalau pencuri , bank yg dikawal ketat ngan senjata api pun org boleh rompak, ini kudrat manusia biasa. anyway itu x penting kami bkn cita [asal gengster ha ha ha citer pasal ostat yg duduk atas perut bini org. sah sah lah laki org balun.

  ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts