Monday, February 27, 2012

Ostaz Badrul Ajak Saya Ke Bilik Untuk Sesi Kaunseling Sulit" - Pengakuan Zatiwani - Nak duduk atas perut lah tuh

Seperti biasa pembangkang akan menuduh UMNO lagi sebagai dalang apabila mereka terkantoi dalam cubaan duduk atas perut bini orang dan cuba memberikan kaunseling kononnya  pada pukul 3 pagi di bilik hotel sambil pakai towel.

UMNO apakah jadah nak berkonspirasi kenakan  Ostat yang tidak ada klass ini , kalau UMNO dan bloggers bloggers  dan suami  si wanita itu si Faizal mahu buat kenapa UMNO tidak buat  kepada  Menteri Besar si Khalid gagap dengan si Fikah anak dara tua yang intim dengan Khalid Ibrahim itu.

Senang aja dia nak  tuduh UMNO klik sini . menurut papagomo pula "Ostaz Badrul Ajak Saya Ke Bilik Untuk Sesi Kaunseling Sulit" - Pengakuan Zatiwani

 Nak pusing kat mana lagi, apa lagi nak  tipu apa lagi nak cover line, kalau dah bini orang ni berat sikit lah ustaz , anak dara atau janda ok lah juga , baru aja Ostat kawin kan tak cukup lagi ke. Ha kena balun sebab nak duduk atas perut bini orang opun nak tuduh UMNO lagi.



8 comments:

  1. Salam semua;
    Swiss Garden Hotel adalah hotel 4 atau 5 bintang. Bagaimana boleh 20 orang gangster masuk kedalam hotel tanpa disedari oleh pengurusan dan pihak keselamatan hotel. Adakah pihak keselamatan hotel gagal mengenalpasti kehadiran begitu ramai gangster memasuki hotel dan naik ke tingkat dimana penghuni tinggal.
    Jika ini benar berlaku, adalah tidak selamat untuk menginap di Swiss Garden Hotel Kuantan. Pihak Swiss Garden Hotel Kuantan perlu mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung dengan perkara diatas terutamanya bila ada penginap hotel mendakwa dipukul oleh gangster didalam bilik hotel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pihak swiss garden telah menafikan terdapat 20 orang gangster yang dimaksudkan oleh ostad tu ..

      Delete
  2. Apa yang kau nak pertikaikan dengan sapa yang datang menerjah mungkar kenapa kau tak pertikaikan orang yang menetjah bini orang

    ReplyDelete
  3. jom tgk cctv hotel tu.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cctv tak bole jadik bukti sebab dia besi...he he he

      Delete
  4. ada berapa saksi yg nampak ada 20 org datang serang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada..selimut, katil, lampu, tot tot bengkok dan mcam2 lagilah..!!!!

      Delete
  5. p la siam ostad oi..

    ReplyDelete

Blog Archive

There was an error in this gadget

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts