Friday, February 24, 2012

KHALID GEREJA - YOU SHUT UP !!!!

Timbalan Pesuruhjaya PAS Selangor Khalid Samad hari ini mendesak bekas exco negeri Datuk Hasan Ali menjelaskan sama ada benar dakwaan NGO barunya Jalur Tiga (JATI) ditaja dua syarikat besar.

generation 709 220711 khalid samadSambil menafikan membuat tuduhan, Khalid (kiri) yang juga anggota parlimen Shah Alam berkata, beliau melontarkan perkara itu supaya Hasan dapat menafikannya, jika tidak benar.

Khalid mengutarakan kemungkinan syarikat-syarikat itu akan mendapat faedah kewangan sekiranya BN berjaya menawan Selangor dalam pilihan raya depan.

Hasan sebelum ini menubuhkan JATI untuk memperjuangkan Islam, Melayu dan Raja-raja atau apa yang digelarnya sebagai IMR.

KENAPA KHALID SIBUK SIAPA YANG TAJA, KHALID  SUDAH TAK ADA MODAL KE? ASALKAN ORANG TUBUH SESUATU DAN TIDAK BERSAMA PAS SAJA MULA LAH MAMAT KEPARAT LAKNATULLAH YANG MENYOKONG MURTAD INI  MAHU MENUDUH UMNO YANG SPONSER. ORANG DAH TAK NAK SOKONG PAS YANG KARUT MARUT ITU LAH KHALID  GEREJA. KORANG DAH TERSESAT JAUH DARI PERJUANGAN ISLAM.

KHALID TAK PERLU LAH NAK TANYA HASAN AL;I SIAPA YANG SPONSER ,  HASAN ALI BOLEH LAKUKAN  TAK MACAM KO KHALID YANG BANYAK BERGANTUNG KEPADA AL JUBURI.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts