Wednesday, November 9, 2011

marina, "SEX IS FINE IF YOU WEARING CONDOM.. SO MARINA CAN I FUCK YOU...???

Marina Mahathir Bikin Tun M Pening Kepala...


Anak yang selama ini mencemar nama bapanya sendiri Marina Mahathir sekali lagi tampil mengaibkan bapa beliau.

Kali ini beliau tampil menyokong Ambiga yang menggunakan pengaruhnya menyokong usaha menganjurkan Seksualiti Merdeka 2011.

Marina membuat kenyataan menyokong Ambiga kerana bagi beliau, selagi sesebuah Program tidak mendatangkan kekacauan atau apa2 yang boleh menggugat keselamatan Negara, ianya dianggap tidak salah disisi undang2.

Marina dalam pada yang sama menyelar media2 elektronik yang mengaibkan Program ini dan mendesak pihak Polis menarik semula pengharaman Program tersebut. Beliau sebelum ini pernah menyertai Perhimpunan BERSIH 2.0 yang turut mendapat sokongan dari PAS, PKR dan DAP.

Marina dikatakan bertindak menyokong Pakatan Rakyat yang dipimpin Anwar Ibrahim, bekas anak angkat Mahathir yang telah mengkhianati kepercayaan bapa Marina. Marina juga antara individu yang pernah mencadangkan agar menggunakan kaedah Barat dengan memberi kondom secara percuma tanpa menghalang sebarang aktiviti seks kerana sekurang2 nya, ianya dapat mengelakkan dari jangkitan AIDS.

Beliau berkata seks tidak dapat dihalang malah ianya tidak punyai sebarang masalah selagi ianya dilakukan dengan cara yang betul iaitu menggunakan kondom. Lagi sekali Marina isytihar menderhaka bapa kandungnya sendiri. Sebelum ini beberapa parti politik dan NGO Islam tampil membantah penganjuran Seksualiti Merdeka 2011 termasuklah dari parti UMNO dan PAS. sumber: gelombang rakyat

marina, "SEX IS FINE IF YOU WEARING CONDOM..
aku, SO MARINA CAN I FUCK YOU...???

Sumber : DarulEhsanToday

Kulaan : kesian Tun M... ingat lepas pencen boleh berehat daripada pening memikirkan masalah negara... masalah negara yang melibatkan 22 juta masa tu pun tak sepening anak dia yang sekor nie... betul ler kata orang tua-tua, "menjaga lembu sekandang algi senang daripada jaga anak perempuan seorang..." nie anak betina sorang bikin Tun M "headache" betoi la... lepas Bersih habis, sekarang isu lesbian plak... giler glamour la betina sekor nie...

http://www.facebook.com/groups/128889687189286/members/#!/groups/128889687189286/

1 comment:

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts