Wednesday, April 11, 2012

HEBAT WAN AZIZAH TARIK RAMBUT SHAMSIDAR KHAMIS 21 APRIL DI MANA????


KENAPA TIDAK DI ADAKAN DI TEMPAT AWAM SEPERTI SIDANG MEDIA YANG LAIN. KERANA BUKAN SEMUA PRESS YANG AKAN DIBENARKAN MASUK JIKA DI ADAKAN DI TROPICANA. GIMMIK SEMATA  SEMATA , KITA TUNGGULAH  INI TENTU MENARIK JIKA IANYA TERJADI JANGAN SAMPAI WAN AZIZAH TARIK RAMBUT  SHAMSIDAR BILA DI "PROVOKE" OLEH WARTAWAN NANTI. PASTINYA AGENDADAIALY , TEPAK BERSULAM AKAN HADIR. GIMMIK HARI ITU SUDAH TIDAK JADI TUNGGU GIMMIK KEDUA INI YANG AKHIRNYA HANYA AKAN BERKESUDAHAN DENGAN GIMMIK SAJA.

SHAMSIDAR DIKATAKAN SEDANG BERDEBAR DEBAR  KERANA DI PAKSA, ELOKLAH DI BAWA SEKALI ANWAR DAN AZMIN SEKALI DALAM SEIDNAG AKHBAR JIKA IANYA BENAR BENAR BERLAKU.

Hebat!! Sidang Media Wan Azizah & Shamsidar Hari Khamis
SEPERTI yang dijanjikan pada minggu lepas, Datin Sri Wan Azizah Ismail dan Shamsidar Tahrin diberitakan sudah sah akan mengadakan sidang media bersama di ibu pejabat PKR Tropicana pada Khamis (12 April 2012)berhubung pelbagai isu berkaitan dengan pembohongan yang dilemparkan terhadap suami masing-masing.

Begitu juga dengan perhubungan kedua-duanya yang dikatakan tegang akibat dari isu di atas.

Penulis juga mendengar, di akhir sidang media tersebut, satu kenyataan ringkas secara bersama akan dikeluarkan oleh kedua-duanya yang antara lain bertujuan mematikan semua fitnah liar bermotifkan politik yang dilemparkan oleh musuh-musuh politik PKR ke atas mereka berdua.

Urusan untuk sidang media tersebut sedang rancak dijalankan dan penulis difahamkan semua perkara berkaitan seperti jemputan kepada media akan diedarkan pada esok (Rabu, 11 April 2012) tapi khabar mengenainya telah tersebar luas melalui sistem pesanan ringkas (sms) sejak semalam lagi.


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts