Thursday, April 19, 2012

BOB Kuman kantoi sebab ada bukti produser bagi duit bantuan ubatan? Nik Aziz bagi 1.5 juta???

Merujuk perkara di atas, syarikat produksi Metrowealth ingin menjelaskan secara terperinci berhubung dakwaan Bob Kuman bahawa pihak kami tidak mengambil inisiatif terhadap tahap kesihatan yang dialami. Untuk makluman semua, pihak kami mempunyai bukti yang mana kami telah memberi sumbangan terhadap beliau pada Julai 2010. 

Peristiwa ini turut disaksikan oleh wartawan Melodi TV3, Michelle Wee dan juga Nas Ahmad dari Galaksi TV9. Sumbangan ini dibuat semasa lawatan penerbit drama bersiri Jangan Pandang Belakang Congkak iaitu Mejar (K) David Teo di Hospital Tawakal, Kuala Lumpur.
bob kuman
Ketika lawatan dibuat, pihak kami juga telah memberi cek sumbangan kepada beliau untuk meringankan beban yang ditanggung untuk menyelesaikan kos rawatan. Sumbangan tersebut juga, telah diserahkan sendiri oleh penerbit kepada Bob Kuman atau nama sebenarnya Husni Bin Mohd Rawi. Dengan penjelasan ini, pihak kami berharap segala persoalan telah terjawab.
Sihat sakit dari tuhan,
Kita hanya berserah saja,
Supaya selamat pada Bob Kuman,
Marilah sama-sama kita doakannya.
Bob kalau nak buat kenyatan fikir dulu jangan main cakap saja. Raanya jika  benar penerbit ini tidak membantu, pastinya Nik Aziz dan Hj Hadi akan datang memberikan bantuan dan terpapar lah dalam akhbar Harakah , PAS bantu BOB. dan dalam kenyataan BOB selepas sidang akhbar bantauan  akan mengutuk kerajaan dan UMNO kaw kaw punya lah. Saya akan sertai PAS kerana PAS bagus kata Bob. BOb jangan buat malu kampung kito Bob, sakit jangan harap bantuan orang. Reda aja lah jika ada pemberian dan jangan pertikaikan duit orang lain. Itu bukan hak kita. Kalau  mereka beri , adalah rezeki jika tidak hak mereka.
bob kumanDiharap semua pihak lega dengan penjelasan ini. Sama-sama kita doakan agar keadaan kesihatan Bob Kuman bertambah baik.

Jom join FB Tepakbersulam klik sini dan like 

1 comment:

  1. memang manusia x pernah tahu bersyukur...Astaghafirullah!!

    ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts