Wednesday, April 18, 2012

21 Thn atas saja - Asthagfirullah hul azim:: Tolong lah jangan bagi Anwar atau Kaum sejenisnya tenguk gambar ini. Meleleh beb air mani dia...

Jangan lah beb bagi Anwar dan geng dia tenguk gambar ini, meleleh beb air mani dia. Adam adli juga tak boleh tenguk nanti dai terjun bangunann 43 tingkat beb kecewa. sebab dia hodoh tak macam mamat ni beb. Inikah  generasi yang akan lahir  dan yang mahu dilahirkan oleh Anwar.

Bayangkan  mereka ini anak anak kamu. kecewa beb.....Bayangkan lah juga dia ini  barang mainan menantu kamu beb...kesian kat anak perempuan kamu , Sian kat Wan Azizah beb......Sian kat Nurul Izzah , papa hebat lah katakan.....Siapakah target  demogarafi ini beb Lelaki macam Elton John di luar negara di Malaysia Anwar punya john . LU TAK GELI KE BEB..LELAKI  ISAP BIBIR LU , BAYANGKAN ANWAR ISAP BIBIR LU BEB....??? ATAU MAMAT BOTAK INI ISAP BIBIR LU.


aPA NAK JADI DENGAN DUNIA INI BEB,,MERATA ADA KAT KL SEKARANG, ADA JUGA KAWAN KAWAN KITA YANG MACAM NI, DAH MACAM BIASA AJA BEB..... TUHAN TOLONG LAH LEMBUT KAN HATI DIA...............AGAR KEMBALI EK JALAN YANG BENAR. BENCI BENCI BENCI MAK.....
JOIN ME HERE FOR MORE POLITICS STORY : CLICK HERE

1 comment:

  1. Elok semua patung ni letak sorang satu dalam khemah puak gelandangan mahasewel di Dataran Merdeka tu. Sekurang-kurangnya mereka boleh release tension...al maklumlah kalau di hostel mereka boleh melampias kat bilik mandi tapi di khemah badwi ni kat mana ye?

    ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts