Monday, April 30, 2012

#BERSIH:BLOG PEMBANGKANG BUAT FITNAH TIPU KENYATAAN DRIVER DAN JURUGAMBAR YANG MAHU MEREKA BUNUH - JAHAT

JAHAT BETUL PENULIS  PEMBANGKANG INI YANG KATA BERJUANG DEMI ISLAM DAN PERJUANGAN ISLAM APABILA TERANG TERANG DALM BLOG MEREKA MEREKA MENIPU MELAPOIRKAN KONONNYA  POLIS DAN JURU KAMERA YANG MAHU MEREKA BUNUH TERSALAH JALAN DAN MAHU MELANGGAR PERSERTA BERSIAH SEDANGKAN TERANG TERANG TELAH KITA  SIARKAN BAGAIOMANA MEREKA YANG MENYERANG  KERETA POLIS DAN BAGAIAMANA JURUKAMERA YANG  MERUPAKAN INSAN YANG MULAI CUBA SELAMATKAN PEMANDU INI DARI DIBUNUH HAMPIR MATI DIKERJAKAN OLEH  PEMUBUNUH UPAHAN NIK AZIZ , ANWAR IBRAHIM , MAT SABU DAN AMBIGA. 

JANGAN LAH PERCAYA AKAN TULISAN PIHAK PEMBANGKANG INI LAGI KERSANA MERREKA INIULAH JAHANAM YANG BERSEKONGKOL DENGAN SYAITAN ANWAR , AMBIGA  DAN DAJAL SUCI NIK AZIZ YANG UPAH PEMBUNUH UNTUK KE HIMPUNAN BERSIH. 

MENURUT BLOG INI DAN TAJUK SUDAH CUKUP UNTUK TABURKAN FITNAH KONONNYA  PEMANDU TELAH MELANGGAR ORANG AWAM, KONONNYA PEMANDU INI TERBABAS DAN LANNGAR ORANG AWAM, SUDAH LAH JAHAT MENIPU TABUR FITNAH LAGI .

INILAH DIA PENULIS BLOG PEMBANGKANG.

PETIKAN BLOG BERKENAAN (ANAK SUNGAI DERHAKA)
Anggota polis yang memandu kereta sehingga menyebabkan kemalangan dengan beberapa peserta perhimpunan BERSIH 3.0 mendakwa beliau tidak berapa sedar ketika insiden itu berlaku semalam.


Anggota berkenaan, Mohamad Kamil Paimin berkata beliau "keliru" setelah kehilangan banyak darah akibat dipukul di bahagian kepala dengan objek keras.Ditemui pemberita di katil wad di Hospital Kuala Lumpur hari ini, Mohamad Kamil (kiri) berkata beliau kemudiannya tidak sedarkan diri dalam kejadian tersebut hanya sedar semula ketika selepas menerima rawatan.

"Saya tak tahu apa berlaku. Saya sedar-sedar saya dah ada di sini (HKL). Tapi yang saya pasti, kepala saya diketuk dengan objek keras," katanya.


Mohamad Kamil mendakwa, beliau yang dalam perjalan ke Dataran Merdeka daripada Pusat Latihan Polis itu sebelumnya diserang oleh peserta perhimpunan.

Katanya, beliau tidak melalui jalan alternatif kerana tidak mahir dengan selok belok jalan di Kuala Lumpur.

"Saya tak tahu situasi jalan di situ kerana saya orang luar. Saya dari Kuala Terengganu," katanya.

Turut ditemui di hospital berkenaan ialah jurukamera stesen televisyen TV Al-Hijrah, Mohd Azri Mohd Salleh, 28, yang turut terlibat dalam insiden berkenaan.

Katanya beliau melihat bahawa pemandu kenderaan polis itu sudahpun tidak sedarkan diri dan kenderaan itu terbabas sehingga melanggar orang awam.JOM SERTAI fb tb , KLIK SINI DAN TEKAN BUTANG LIKE,

2 comments:

  1. XDE YG KOMEN KER..???

    ReplyDelete
  2. bodoh punya bersih...xada akal...lembu kuning

    ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts