Wednesday, August 10, 2011

Sah Aspan Alias anjing DAPig yang akan menghasut orang Melayu Negeri Sembilan

Ramai juga rakan rakan bloggers yang tertanya tanya dan merasa hairan melihat akan perubahan Aspan Alias yang telah banyak perubahan dirinya  dan artikel artikel tulisan beliau banyak mirip menyokong parti pembangkang.

Ramai juga yang mengatakan bahawa Aspan akan bertanding di Negeri Sembilan berganding dengan Cik Gu Bard dan seorang pegawai tentera bersara atas tiket DAP Melayu untuk tujuan menawan Negeri Sembilan.Ramai juga yang tidak percaya kerana Aspan mengaku dia adalah "Hard Core UMNO".

Aspan Alias juga punya  keluarga yang merupakan  orang kuat pemuda UMNO Negeri Sembilan dan beliau juga adalah dari keluarga UMNO. namun pertemuan demi pertemuan Aspan dan  juga Anthony loke membuat ramai orang yang syak wasangka bahawa Aspan Alias akan menyertai DAP.

Ramai orang tahu Aspan tidak bertuan dan beliau dahulu yang merupakan penyokong kuat Ku Li tetapi sekarang sudah tidak lagi diindahkan oleh Ku Li. itulah sebab nya Aspan mencari tuan lain.  kini Aspan bertuan kan DAPig.Aspan akan menjadi jentera penghasut DAPig kepada orang orang Melayu Negeri  Sembilan.

Aspan sudah pun memulakan pekerjaannya sebagai jentera  dan lidah pengarang DAPig satu pekerjaan yang  paling hina bagi seorang bloggers yang mahu mengadaikan  tanah air nya kepada  DAPig. inilah sebenar Aspan alias dan inilah buktinnya,  baca ini

http://politiknegerisembilan.blogspot.com


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts