Monday, January 28, 2013

NIK AZIZ SAMBUT BIRTHDAY DI RUMAH KARPAL SINGH :

ORANG TUA NYANYUK NI HARI YTU KATA TAK BOLEH SAMBUT MAULIDUL RASUL TAPI SEKARANG SUDAH  MACAM BOLEH TERIMA APABILA UMAT ISLAM TAK TERIMA APA YANG DIA CAKAP.

YANG BEST DIA SENDIRI SAMBUT HARI JADI , SIAP TIUP KEK MACAM MAT SALEH. HA SAMBUT BIRTHDAY DI RUMAH  KARPAL SINGH, SIAP NYANYA HAPPY BIRTHDAY TO YOU. TAK KAN KARPALN NAK  NYANYI LAGI ALLAH SELAMAT KAN KAMU.

LAPORAN SINAR HARIAN : 
Di sebalik laporan bahawa kedua-dua mereka bertembung dalam isu hukum hudud dan bagi menyatakan hubungan erat dalam Pakatan Rakyat (PR), Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat semalam mengunjungi rumah Pengerusi DAP, Karpal Singh di Jelutong, Pulau Pinang.

Nik Aziz tiba di kediaman Karpal kira-kira jam 3 petang dan meluangkan masa selama 20 minit di kawasan yang meriah dengan sambutan Thaipusam di Jalan Scotland.

Nik Aziz yang juga Menteri Besar Kelantan berada dalam rangka lawatan ke Pulau Pinang untuk memenuhi beberapa program anjuran Pas di negeri itu.

Ia dilihat sebagai pertemuan bersemuka kedua selepas konvensyen nasional PR tahun 2009 di Shah Alam dan juga ketika Himpunan Kebangkitan Rakyat di ibu negara 12 Januari lalu.

SELANJUTNYA. 

 IF YOU SUPPORT ME be my honarable  guest Klik Here and klik the button like.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts