Saturday, January 12, 2013

APA CER NI HIMPUNAN SHAMSIDAR , ANWAR BEGITU KECEWA SEKALI KERANA HIMPUNAN INI GAGAL

inilah jumlah sebenar..
Aku tak pedulilah apa yang ditulis oleh Malaysiakini yang mengatakan bahawa kehadiran hampir 100 ribu, FB Polis Di Raja kata hampir 80 ribu , MY KMU.net pertikaikan dan mengatakan Himpunan Kebangkitan Rakyat @ Himpunan Shamsidar mencatatkan kehadiran sekitar 40 ribu orang. Anggaran di dalam stadium sekitar 35 ribu orang dan sekitar lima ribu orang lagi di luar stadium termasuk penjual dan penjaja kecil. Ini berdasarkan laporan pihak berkuasa dan juga pemerhatian pemberita yang berada di sana.baca sini

Harakah tak berani tulis berapa tapi gambar di harakah semua orang tahu adalah super impose, kalau banyak tuh tentu dah ada yang mati terpijak. Nak gi tandas oun ambil masa  2 jam untuk keluar dari lautan manusia yang disiarkan oleh Harakah.  Itu mungkin 15 juta kot ... ha ha ha ha bodoh punya Harakah. Ingat pembaca bodoh. 

Suara Keadilan juga tak berani nak tulis berapa. 

Aku tak peduli berapa yang aku nak tanya apakah impak kepada rakyat, rakyat hidup macam biasa saja , Anwar kecewa ,peserta dapat letih dan kecewa. Tak ada orang waras yang pedulikan. SUKA KO LAH LABU, BUAT  NGABIH KAN BOREH YO... ESOK LUSA ORANG AKAN LUPA TENTANG HIMPUNAN INI. MASUK ANGIN KELUAR ASAP YANG UNTUK NUAR LAH MASYUK1 comment:

  1. Mana mai Himpunan Shamsidar ni? Mesti salah tempat ni.....

    ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts