Wednesday, January 30, 2013

Blogger pembangkang kantoi nak selamatkan Melayu Murtad

Laman web pembangkang cuba mempertahankan  gereja ini, entah kenapa mereka lebih berminat untuk mempertahankan  gereja ini dan sanggup buat super impose membuang salip di dinding seperti gambar di atas. Tapi akhirnya dia kantoi juga apabila pembaca mempersoalkan akan keadaan di dalam itu kerana ada  piano. Biasa yang ada  piano ini hanya lah di gereja saja bukan di surau atau masjid masjid. Tak terjawab blogger pembangkang berkenaan. ini lah bunyi entri nya. 


EDISI KANTOI TERBURAI !!!!!...PENCACAI UMNO GUNA GAMBAR PESERTA KURSUS PRA PERKAHWINAN DIEDIT KONONNYA SEORANG PADERI SEDANG MEMURTADKAN GADIS-GADIS MELAYU DISEBUAH GEREJA DIIPOH, PERAK!!!!!Akhirnya kebenaran terbongkar jua....Gambar gadis-gadis Melayu sedang asyik mendengar ceramah kursus pra perkhawinan didalam sebuah dewan telah dioplah, diedit dan disuperimpose dengan menambah salib besar oleh para gurkha siber berjiwa UMNO totok dengan memfitnah kononnya seorang Paderi Kristian sedang asyik memberikan kuliah dalam satu upacara "permurtadan" disalah sebuah gereja di Ipoh , Perak..

Ada fren Omakkau memberitahu bahawa setahu beliau belum ada salib diletakkan disebelah kiri maupun kanan dimana-mana gereja.  Pada lazimnya diletakkan ditengah-tengah.

Punyalah dahsyat dan jijik yang amat paling tanpa ada rasa takut pada dosa dijiwa.

Akan lakukan apa saja dengan hasrat hatta isu Agama keperingkat yang boleh menggugat kestabilan negara dan kenteraman awam semata-mata bertujuan mau meraih sokongan dalam PRU 13 nanti.

Etika, adab, santun, berhemah, berilmiah langsung tiada dalam kamus para gurkha siber UMNO.

Belum pernah dalam sejarah negara pencacai UMNO begitu terdesak dalam mereka cipta fitnah.

Apakah mereka ingat rakyat ini mudah termakan berita yang langsung tidak masuk akal itu?

Adakah para gurkha siber UMNO fikir fitnahnya itu tidak akan terbongkar?

FITNAH DENGAN UMNO TIDAK DAPAT DIPISAHKAN.. SUDAH SEBATI HINGGA KETULANG SONSOM... UMPAMA KENTUT DENGAN TAIK!!!
  IF YOU SUPPORT ME be my honarable  guest Klik Here and klik the button like.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts