Wednesday, January 30, 2013

Gempar :: Sekor lagi Blogger Pembangkang ditangkap Khalwat dengan Bini Orang ????

Betul ker blogger pakatan haram kena cekup dengan bini orang semalam. Aku nak tunggu penafian dari blogger berkenaan kalau perkara ini tidak betul, ikuti kisah lanjut dari blog kedah ke kl dibawah ini:

Seorang blogger Pakatan Haram yang agak popular dikalangan pemfitnah tegar Pakatan telah ditangkap khalwat bersama isteri orang semalam.

Kononnya dia ni seorang blogger yang hebat fitnahnya. Sekali dia fitnah boleh gegar satu Malaysia

.Dia di tangkap berhampiran rumahnya (kawasan gelap) apabila berdua-duaan bersama seorang perempuan didalam kereta, keadaan yang mencurigakan. Kejadian berlaku di Permatang Pauh. Setelah disoal siasat, perempuan terbabit adalah isteri orang.

Semasa kedatangan pihak berkuasa, kedua-dua pasangan berada didalam yang begitu mengaibkan. Mengikut laporan, punya la asyik 'bersama' hingga tidak sedar kelakuan 'aib' mereka tu sedang diperhati dan dirakam.Identiti blogger terbabit terbongkar apabila banyak alatan media, gajet dan pas majlis didalam keretanya.

Setelah disoal siasat, pemuda terbabit mengaku dirinya memiliki blog Anak Sungai Derhaka atau URLnya www.darisungaiderhaka Pemuda yang mengaku blogger terbabit cuba menghubungi seorang 'VVIP' untuk meminta bantuan, namun handphonenya dirampas dan dibawa ke balai.

 VVIP yang dia cuba hubungi itu, merupakan MP Permatang Pauh, pejuang LGBT, juga mempunyai video lucah bersama 'pelacur china' yang tersebar baru-baru ini. - sumber - Haramkahdaily.net Biasa la, puak Pakatan haram ni, memang suka sapu bini orang. Janda dan anak dara ada, dia taknak, bini orang juga yang depa sapu. Dosa pahala tolak tepi, apa yang penting 'sedap'.

sumber 
  IF YOU SUPPORT ME be my honarable  guest Klik Here and klik the button like.

2 comments:

  1. Lu apa ala hat, gua punya boss pun sama maa? gua punya boss punya tok gulu boleh kasi ampun itu losa apa? lu olang apa bising2,macam mongek... standard maa... bini olang lg selap loo.. expilient manyak babut.. kah kah kah . gua ala..lu ala?

    ReplyDelete
  2. Itu olang x de kila bini org, ape org. . . Janji ada loobangggg. Dia sapu. . . . Pikir pakai kepala lutut. . . .x pki kpla otak . . . . .sikijam lg monyet pn dia hantam. . . . Ha. . . .ha

    ReplyDelete

Blog Archive

Cili Api Bloggers

Politik N9

PRU13N9

Gerbang Tempur Puteri UMNO (Malaysia)

My Blog List 2

Popular Posts